22-05-11

Tevreden met de regen?

Natuur in mei 005.JPG

 

Zachtjes tikt de regen op m'n zolderraam (waar heb ik dat nog eens gehoord?), het is zondagochtend 7u ... geen fietstocht vandaag ... de groep vertrekt al om 8u (er zijn er altijd van die dappere die toch gaan).

De boeren en tuinders hebben vandaag hun dagje, de eerste regen sinds dagen en of ze het voldoende vinden, buurman alleszins niet en overbuurman gaf hem helemaal gelijk.

Ik had dus gepland om te gaan fietsen, dan gaan we de dag helemaal anders invullen, eerst ons potje koken (venkel, patatjes en .... moet er nog eens over nadenken - en omdat het zondag is een glasje wijn) en dan na de middag gaan wandelen met vrienden.

Ik mis m'n dagelijkse wandeltochtje met Kelly ... ze hield me goed bezig ... elke dag onze kilometers wandelen, maar zonder hond ga ik niet de velden niet. Kelly is van vrijdag al 4 maanden een sterretje aan de hemel.

Fijne zondag voor iedereen.

DSC_0051.JPG

 

Met kleinzoon gaat alles vlot, hij moet nu herstellen van de 'schade' die de chirug aangebracht heeft. Hij zal het 2 weken kalm aandoen, geen sporten, rennen, trampoline enz. maar mag na een paar dagen wel naar school, anders mist hij teveel leerstof.

Hij neemt het allemaal nogal volwassen op en zal snel weer 'de oude' zijn : een kapoen van 8 die graag ravot.

 

09:25 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren, Natuur, Tuin | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Voor mij had t nog dag mogen wachten eigenlijk. Regen op zondag vind ik nooit leuk en ik had gisterenavond laat nog alle bloemen en planten water gegeven.
Nog een fijne zondag, Chris!

Gepost door: Ri@ | 22-05-11

Reageren op dit commentaar

Hier heeft het vannacht goed geregend maar nu komt de zon weer piepen. Ik was er in ieder geval blij mee toen ik het hoorde plenzen...al was het maar omdat ik nu eens een dag kan overslaan om de bloemen water te geven. Volgens mij kregen ze meer dan genoeg vannacht. Uw kleinzoon is een dapper mannetje, die 2 weken gaan snel voorbij zijn (hopelijk voor hem ook want bij kindjes kan dat oneindig lang duren) en dan kan hij weer al doen wat hij graag doet.

Gepost door: bea | 22-05-11

Reageren op dit commentaar

Chrisje ik kom je een fijne zondag toe wensen, mooie foto heb je hier geplaatst prachtig. Ja het zal deugd doen dat beetje regen.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 22-05-11

Reageren op dit commentaar

Hallo Chrisje,hier heeft het ook wat geregend maar nu schijnt de zon weer volle bak het zal fietsen worden namiddag.Prachtge foto van de overleden Kelly zij was echt je toeverlaat hé kan begrijpen dat je haar mist.Met Mauro gaat het die goeie kant op,kinderen genezen wel snel en binnen een paar weken is hij weer de oude Mauro.Geniet noch van deze zondag hetzij met een een glaasje wijn en stevige wandeling met vrienden.
Groetjes.

Gepost door: René | 22-05-11

Reageren op dit commentaar

Ja..kwam toen Lennox overleden was ook nauwelijks nog buiten om gewoon maar wat te wandelen...maar ben dan weer georganiseerde wandeltochten gaan doen met m'n zussen...en toen kwam Axel en nu wandel ik volop! Soms zelfs ook alleen, maar in gezelschap is het vaak net dat ietsje leuker hè!
Gaat goed met de kleinzoon dus...goed zo!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.