14-08-11

En toen kwam juli 2011 eraan (7) - Onder meisjes ... oma en kleindochter op stap.

Zoals vorig jaar, ben ik een paar dagen op stap geweest met onze oudste kleindochter Lore (bijna 14j).

Lore koos voor het binnenland, vorig jaar bezochten we de streek rond  de meren  Lac de l'eau d'heure in Henegouwen, deze keer reden we met motorhome naar Trier.   Trier is de oudste stad van Duitsland en ligt net over de Luxemburgse grens.

Er is veel te beleven, fietsen langs de Moezel, wandelen, terrasjes in de gezellige binnenstad, shoppen in het drukke centrum. We parkeerden langs de Moezel op een parking, speciaal voor motorhomes aangelegd. Vandaar konden we met de fiets de stad en omgeving verkennen. We aten (bbq) buiten (als het even kon) en 's avonds maakten we het gezellig in de mh en legden een kaartje, keken tv of zaten rustig te lezen.

We hebben er ons geen minuut verveeld en gaan er zeker nog terug en verlengen ons verblijf met een paar dagen ... opa is verwittigd.

DSC_0015.JPG

DSC_0027.JPG

DSC_0043.JPG

DSC_0091.JPG

DSC_0116.JPG

DSC_0137.JPG

DSC_0109.JPG

DSC_0058.JPG

DSC_0154.JPG

DSC_0001.JPG

 

18:22 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Eten en drinken, kleinkinderen, Vakantie, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Gezellig als ze wat groter worden hè..dan kun je er wat gemakkelijker ( en minder vermoeiend hehe!) mee op stap...jullie hebben je vast allebei reuze vermaakt..het is op de foto's wel te zien hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-08-11

Reageren op dit commentaar

Dag chrisje...Mooie uitstap hebben jullie gemaakt, en dat was genieten hé...Flinke kleindochter heb je, ze mag gezien worden chrisje...Aan vriendjes zal ze niet tekort hebben; (lol).
Lieve grtjs. van anny

Gepost door: annytje1 | 15-08-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
Dat weet ik nog goed toen je met je grote kleindochter naar Trier bent geweest de oudste stad van Duitsland.Jullie hebben je wel heel goed geamuseerd dat is ook aan de mooie foto's te zien.
Groetjes.

Gepost door: René | 15-08-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,

Trier is een hele mooie stad...wij zijn er al 2 maal geweest en in september gaan we ook nog voor een lang weekend.
Veel van de foto's herken ik wel.
Je kleindochter heeft zich precies ook heel goed geamuseerd!
Liefs

Gepost door: Veerle | 15-08-11

Reageren op dit commentaar

Hihi...zie nu pas dat oma en kleindachter hetzelfde shirt aan hebben..! :-)))

Gepost door: mizzD | 15-08-11

Reageren op dit commentaar

Dat is heerlijk om met kleinkineren op reis te gaan. Jaren hebben we dat gedaan met drie kleinkinderen.We huurden wel een grote chalet zodat de ouders ook een paar dagen konden achter komen.
Trier vind ik een gezellige en mooie stad. Ik ben er al verschillende keren geweest. Mijn man komt van een dorpje tegen Echternach dus ligt het wel een beetje voor de hand dat we daar af en toe eens naar toe gingen. Hij ging er regelmatig zijn kleren kopen omdat je indertijd langs hier geen tussenmaten had en ginder wel.

Gepost door: magda | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.