17-08-11

En toen kwam juli 2011 - (9) Slot

De kleinkinderen (en wij natuurlijk ook) keken verlangend uit naar de vakantie, en het gaat zo snel voorbij. We hebben  mooie weken gehad in juli en augustus, met en zonder de kleinkinderen. Ik verwacht kleinzoon Mauro en z'n zusje Luna om te logeren, Elise komt ook nog een dagje, Astridje (2,5) is nog te klein, ze slaapt liefst in haar eigen bedje.

DSC_0101.JPG

Het was onze eerste zomer in 10 jaar zonder hond. Ondertussen is Kelly al bijna 7m naar de eeuwige jachtvelden vertrokken ... een nieuwe hond is nog niet aan de orde, zolang ik een nieuwe hond wil die is zoals Kelly was, ben ik er nog niet klaar voor ... zo was er maar ééntje ... 

We zien wel ....

 wielertoerisme 015a.jpg

20:50 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren, kleinkinderen, Natuur, Tuin, Vakantie, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Inderdaad, de tijd gaat snel als je je amuseert ! En weet je, eenzelfde hond als Kelly met als haar eigenheidjes, die vind je nooit meer ! Zelfs niet als je bij hetzelfde ras blijft, kijk maar naar mijn 2 "varkens" !!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 18-08-11

Reageren op dit commentaar

Terwijl onze kleine man hier rond mij huppelt lees ik je blogje. Leuke vakantie hadden jullie.
DDe tijd gaat toch vlug. Al zeven maand dat jullie lieve Kelly er niet meer is.
Vriendelijke groeten aan allen.

Gepost door: Emmy | 18-08-11

Reageren op dit commentaar

wat een lief meisje!
het zal wel genieten zijn als de kleinkinderen komen
goh al 7 mnd, de tijd vliegt veel te snel
en een eventuele nieuwe hond moet je mssch bekijken zoals je kleinkindjes, allemaal anders, maar toch heb je ze allemaal lief

Gepost door: fotorantje | 18-08-11

Reageren op dit commentaar

Geniet nog maar van dat weekje met de kleinkinderen! Hier gaan we dat ook doen!
We hebben drie honden gehad en toen de laatste hond na 18 jaar van ouderdom stierf is er geen meer gekomen. Ik kon het idee dat ik weer zo'n verdriet zou hebben als die overleed niet meer verdragen.

Gepost door: magda | 21-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.