30-08-11

Het is hier helemaal niet stil ... kijk maar ...

Ik heb 2 schattige, harige logées, hun baasjes zijn een week naar zee en hondjes zijn daar niet overal welkom.

Maya en Bieke zijn 2 Cavalierkes, ze zijn zeer rustig en hebben een hoge knuffelwaarde. Maya is het zwartje en Bieke is de driekleurige, ze stappen met Charley Chaplin pasjes ... echt grappig.

Toen hun baasje hen hier vorige zaterdag achterliet keken ze wat vreemd rond en stonden te luisteren : zou baasjes op z'n stappen terugkeren? Niet dus ...

Na een paar snuffelrondjes door alle kamers, kropen ze hun (nieuwe) mandje in, dat nieuwe mandje was niet zo een goed idee, nieuwe thuis en dan ook nog een nieuwe mand zonder hun eigen geurtje. Ondertussen zijn ze het goed gewoon, we wandelen een paar keer dag door de velden en daarna liggen ze rustig te slapen tot ze de potten en pannen van het middageten of het vuur horen.

Het zijn goede wakers, en bij het minste geluid zijn ze alert. Leuk dat die kapoenen zo goed over de baasjes waken.

Wij genieten , na bijna 8m zonder hond in huis herleven we. Natuurlijk moet ik nu meer met de stofzuiger op pad, maar dat nemen ik er graag bij. 's Avonds kijken we tv met elk een slapend hondje op schoot, supergezellig.

De week zal veel te vlug om zijn ... zaterdag komen de baasjes hun ophalen ... ondertussen hebben ze al een paar keer gebeld om te vragen of het lukt, tja hoe zou je zelf zijn als je zo'n schatjes moet achterlaten.

Starring Maya en Bieke :

DSC_0008 (2).JPG

DSC_0001 (2).JPG

DSC_0003 (2).JPG

21:32 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren, Vakantie | Permalink | Commentaren (6) | Tags: huisdieren, logeren, vakantie

Commentaren

oooh wat een snoezige logees hebben jullie, gezellig

Gepost door: fotorantje | 30-08-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
Dat zijn wel twee prachtige vakantiegangers die je een weekje bij jullie hebben.Het toch weer fijn zijn voor je na al die tijd dat Kellyke er niet meer is,geniet er maar van.
Groetjes.

Gepost door: René | 31-08-11

Reageren op dit commentaar

Ahaaa! Nee...dat was niet te verwachten, maar je pupje heeft dus gezelschap haha! Het lijken me lieverds hoor! :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 31-08-11

Reageren op dit commentaar

o wat een lieverdjes ,dat zal hartzeer doen als ze weer huiswaarts gaan!

Gepost door: magda | 31-08-11

Reageren op dit commentaar

Hallokes chrisje, je hartje heeft weer geklopt zeker met die twee schaatige hondjes bij je in vakantie!!! Ik wens jullie een fijne avond toe en lieve groetjes van anny

Gepost door: annytje1 | 04-09-11

Reageren op dit commentaar

Wat een mooitjes!!

Gepost door: bea | 05-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.