21-09-11

Jarig ...

Deze week bestond m'n blog 5 jaar ...

Ik startte het indertijd op tijdens de Multi Media les, als oefening en ik ben blijven plakken hier bij de Skynetblogs, de eerste reacties van medebloggers op m'n blog maakte me nieuwsgierig naar andere blogs en bloggers ... en ondertussen zijn er 5 zomers en winters voorbij gegaan. Veel blogsters van het eerste uur zijn er niet meer bij, daarmee zijn ook gezellige en originele blogs verdwenen. Het is steeds wennen als iemand afhaakt.

Waar het hier in het begin meestal omging was ons Kooikerteefje Kelly, ondertussen naar de eeuwige jachtvelden afgereisd, we missen haar nog elke dag, ze heeft een speciaal plekje in ons hart. Kelly was een 'speciale', soms had je een gebruiksaanwijzing nodig om haar te begrijpen, maar lief en aanhankelijk was ze voor twee. Rust zacht lieverd!

Sinds de dood van Kelly is het hier een beetje zoeken, meestal komen de kleinkinderen, de natuur, digitale fotografie aanbod, maar de foto's van m'n hond van de blog halen is nog niet aan de orde, het blijft haar plekje hier.

De laatste maanden is het bloggen toch wel wat op een lager pitje gezet, zit facebook daar voor iets tussen?

Waarschijnlijk wel, en de meeste bloggers en blogsters kan je er ook terugvinden en dat vind ik leuk.

Knipsel5.JPG

10:52 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren, Natuur | Permalink | Commentaren (10) | Tags: natuur, huisdier, jarig

Commentaren

Lieve Chris,
Ik als hollander, bezoek sinds 5 jaar ook trouw je blog bij skynet. Natuurlijk was het ook om het wel en wee van jullie lieve Kellebel te volgen. Na haar heengaan blijf ik nog steeds trouw jullie blog kijken, het is nog steeds een stukje Kelly wat ik er terugvind, maar ook maak je iedere keer weer zulke leuke stukjes op je blog. Dus: voorlopig nog niet stoppen want zelfs den ollanders volgen het.
Dikke knuffel, Els

Gepost door: Els | 21-09-11

Reageren op dit commentaar

proficiat met je jarige blog!
5 jaar is al de moeite
ik ben pas aan de helft
bloggers komen en gaan, maar dat is normaal hé
geen tijd, andere interesses,geen inspiratie

Gepost door: fotorantje | 21-09-11

Reageren op dit commentaar

Ja Chris ik heb ook nooit gedacht dat ik hier zolang zou rondhangen.Wat begon als en grap is een serieus dagboek geworden.Gelukkig kunnen we die nu opslaan op onze eigen harde schijf.
Inderdaad is met met de blog zoals in het leven:komen en gaan. Velen zitten op FB ,daar kun je korte berichtjes kwijt , ik loop er ook wel rond maar toch schrijf ik nog altijd liever op mijn blog.
Laat je blog maar zoals die nu is,Chris,zo hebben we je blog ook leren kennen.Ik zou niet weten waarom je Kelly zou moeten verwijderen.Ze hoort hier toch bij.
Kom toch regelmatig maar iets posten !!
Liefs.

Gepost door: magda | 21-09-11

Reageren op dit commentaar

...enne ik vergeet je nog te feliciteren met het 5 jarig bestaan van je blog! hartelijk gelukgewenst !

Gepost door: magda | 21-09-11

Reageren op dit commentaar

Proficiat met je 5de blogverjaardag ! Als ik van jou was, zou ik fotojes van Kelly hier nooit afhalen hoor ! En wat facebook betreft, mij vind je daar niet, ik vind het hier, met alle probleempjes, toch veel leuker !

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 22-09-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
Proficiat met je 5de blogverjaardag,ja het is een komen en gaan bij skynet en daar zitten andere sociale netwerken voor veel tussen.
Nog een fijne donderdag hopelijk blijft het droog.
Groetjes.

Gepost door: René | 22-09-11

Reageren op dit commentaar

Congratzzz...ik had dit bijna gemist!
Om het even wat je schrijft, het zijn altijd leuke en/of interesaante postjes hoor. Dus blog lekker door zou ik willen zeggen...er zijn er al genoeg gestopt!
En die lieve Kelly...die leeft hier op dit blog een beetje voort hè..vind ik een hele mooie gedachte!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 22-09-11

Reageren op dit commentaar

Proficiat met je blogverjaardag, laat er maar nog vele jaren bijkomen!!

Gepost door: bea | 22-09-11

Reageren op dit commentaar

Gefeliciteerd!5 jaar al en ik ben nog nooit op je blog geweest,maar blog ook pas sinds februari dus ben nog niet zo handig;).
Wat een gemis van jullie mooie Kelly...sterkte!
Liefs Ingrid

Gepost door: ingrid | 23-09-11

Reageren op dit commentaar

Amai, al 5 jaar. Ik ben benieuwd of ik het zolang ga of kan volhouden.

Gepost door: HansDeZwans | 23-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.