04-11-11

Terug thuis

Woensdagmiddag zijn we thuis gekomen na een verblijf van 4 weken op Mallorca, onderweg hadden al boodschappen gedaan om de koelkast te vullen. Het was killig toen we in ons huisje binnenkwamen ... in de veranda was het lekker warm en daar konden we ons wat opwarmen. We hebben dan ook als eerst de verwarming opgezet ...

Na een uurtje draaide de wasmachine al op volle toeren : wasgoed van 4 weken .... is een hele hoop! Gelukkig konden we het 'kwijt' in de garage van onze motorhome.

De buurman had de post netjes verzameld in een doos die we daarvoor bij de achterdeur gezet hadden. Er was opvallend weinig post ... en geen onverwachte rekeningen Verrast!

We hebben een leuke tijd gehad op Mallorca met uitzonderlijk mooi en warm weer (hier naar 't schijnt ook). Dagelijks hebben we gefietst en de kleine stadjes van het binnenland al wandelend ontdekt. We verbleven al dikwijls voor langere tijd op het eiland maar iedere vakantie ontdekken we nieuwe verrassende dingen. Zoals de eeuwenoude kruisweg in een zijstraatje van Felanitx. Het zijn vele treden en als je denkt dat je er bijna bent komt er nog een helse klim naar een heuvel net buiten de stad, helemaal boven staat er een kleine kerkje. Van op het hoogste punt zie je een paar kilometers verder het klooster van San Salvador boven op een heuve liggen, je kan er naartoe wandelen (een wandeling van een paar uur). Je kan er ook naar toe fietsen (5 km klimmen!). Aan de andere kant ligt de stad Felanitx.

2011-10-28 09.37.17.jpg

Begin ...

2011-10-28 08.37.25.jpg

Na tientallen trappen zie je de stad in het warme zonnetje liggen ...

2011-10-28 08.45.06.jpg

2011-10-28 08.54.11.jpg

Eindelijk boven ...

2011-10-28 09.08.12.jpg

Het klooster van San Salvador richting Porto Colom.

Met dank aan CicloMallorca

Voor fietsverslagjes : Bollientje

20:11 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Natuur, Vakantie, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) | Tags: natuur, mallorca, fietsvakantie

Commentaren

Prachtig daar! Dat was vast genieten!
Maar die was nu! oh oh oh! hahaha!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 04-11-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
Nogmaals fijn dat je er weer bent na 4 weken het mooiste sport te beoefenen.Inderdaad het is echt genieten daar,maar hier is het ook niet zo slecht geweest.Alvast een fijne thuis komst.
Groetjes.

Gepost door: René | 05-11-11

Reageren op dit commentaar

oooh ik dacht al, die komen nooit meer terug, zo goed is het ginder
hèhè serieuze klim is dat maar wel de moeite om dan zo'n mooi zicht te zien

Gepost door: fotorantje | 05-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.