05-11-11

Leeg mandje ...

Ik krijg regelmatig de vraag of ik al een andere hond heb ... zucht ... nee de hondenmand staat op zolder. Bij m'n ouders staat de mand ook leeg ... vorige week is de liefste en zachtste hond ooit, plots overleden ... voor bejaarde mensen is dit een aangrijpende en belastende voorval ... hun huisgenoot, voor meer dan 12 jaar, is niet meer. M'n vader (82j) mist z'n dagelijkse ochtendwandeling ... die hield hem fit (zei hij) en m'n moeder (79j) vond het super dat Santos elke  bezoeker aan de voordeur eerder aankondigde dan de bel ... ze voelde zich veilig met de hond in de buurt (zei ze) ...

Kelly ophalen in Luxemburg 049.JPG

Kelly en Santos waren de beste maatjes, hier zijn ze op wandel tijdens een vakantie in Luxemburg. We zullen die twee rakkers nooit vergeten.

21:11 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren, Natuur | Permalink | Commentaren (3) | Tags: natuur, huisdieren, overlijden

Commentaren

Oh..zo erg als je zo plotseling afscheid moet nemen van zo'n trouwe huisgenoot. Axel is nu 10 en ik hou m'n hart vast..moet er nog niet aandenken dat ie er niet meer zal zijn.
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 05-11-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
Och wat erg voor je ouders ook hunne trouwe vriend Santos is heen gegaan.En ja mensen op die leeftijd hechten zich heel erg aan hun viervoeter.Dat is tweede mandje wat op korte tijd op zolder staat.
Nog een fijne zondag en de groetjes.

Gepost door: René | 06-11-11

Reageren op dit commentaar

Wat erg voor je ouders. Na zoveel jaar plots hun trouwe viervoeter moeten missen. Dat zal zeker z'n sporen nalaten. En jij wordt nog eens extra met het gemis van Kelly geconfronteerd. Dat doet toch pijn he. Ik weet niet of het een heel klein troostje mag zijn: Kelly en Santos zijn opnieuw tesamen.

Gepost door: Stefanie | 06-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.