19-11-11

Zorgen ...

Zorgen om m'n zieke moeder (79j), ze is de laatste weken erg verzwakt en nu die opgezette klieren ... de behandelende arts heeft 'klare' taal gesproken ... ik wacht bang af.

Sinds 2009 probeert men met alle mogelijke middelen haar ziekte onder controle te houden, helaas deze week is gebleken dat dit niet meer het geval is.

Woensdag gaat de specialist terug een beenmergpunctie doen, om misschien de medicatie (nog meer of zwaardere pillen? is bijna niet mogelijk ..) aan te passen. Chemo komt niet meer in aanmerking.

De diagnose ... alle dingen bij naam genoemd door de dokter ... het gaf me een onwezelijk gevoel ... is dit nu werkelijkheid ... het is nog niet helemaal doorgedrongen wat er de komende tijd op me af zal komen.

M'n vader houdt zich dapper, kookt wat moeder graag wil, maar eten kan ze er dikwijls niet van ...

 

 

21:29 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: leukemie, kanker, moeder, ziekte

Commentaren

Lieve Chris,
Ik ben erg geschrokken van je berichtje op je blog. Ik kan je alleen maar heel veel sterkte wensen, hier zijn geen gepaste woorden voor. 2011 is voor jullie gezin wel een heel zwaar jaar. Ik zal een kaarsje voor jullie branden. liefs en we denken aan jullie.

Gepost door: Els | 20-11-11

Reageren op dit commentaar

Dat is geen goed nieuws en het zal zwaar zijn om te aanvaarden wat de dokter zei. Ik wens je heel veel moed toe voor de komende tijd.

Gepost door: magda | 20-11-11

Reageren op dit commentaar

dat zijn grote zorgen waar ik je heel veel sterkte bij wens
er zoveel mogelijk voor proberen te zijn en haar vertroetelen, meer kan je zelf niet doen

Gepost door: fotorantje | 20-11-11

Reageren op dit commentaar

Chris en Omer, heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
We sluiten ons aan bij je blogvrienden, waarvan we hier enkele
commentaren hebben gelezen......'Trachten te aanvaarden wat de dokter zei'.We zeggen het dikwijls als we anderen willen troosten.... Maar het is toch ZO MOEILIJK als het leed dichterbij komt... als je het in eigen familie meemaakt.....
HEEL VEEL MOED.

Gepost door: Glabbeek | 21-11-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
O,dat zijn natuurlijk grote zorgen voor je,maar we wensen je natuurlijk heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.Probeer haar zo veel mogelijk nog bij te staan.

Gepost door: René | 21-11-11

Reageren op dit commentaar

Oh..wat een slecht nieuws is dit..ik schrik ervan. Tja...dat zijn geen leuke dingen en er is niks dat deze bittere pil kan vergulden vrees ik...zo gaat het soms nu eenmaal. Mijn moeder stierf geheel onverwachts 2 jaar geleden aan een hartaanval...op haar 76e..dat kwam héél hard aan maar aan één kant zou ik zelf wel voor zo'n dood willen tekenen..geen lijden, geen zorgen voor de omgeving.
Ik wens jullie heel veel sterkte toe.
Groetjes.

Gepost door: mizzD | 23-11-11

Reageren op dit commentaar

Een heftig postje zeg... Wens de gehele familie en vooral je ouders veel sterkte toe... Pillen en ander medicatie is niet al meer een optie...Wel fijn dat je vader je moeder nog het lekkerst voorzet wat zij lekker vind ook al eet ze er nauwelijks van.

sterkte ermee!

Gepost door: Bianca | 23-11-11

Reageren op dit commentaar

Heel veel sterkte in deze onzekere,bange,machteloze tijd.

Gepost door: ingrid | 26-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.