26-11-11

Wintertijd

Tijdens de zomerperiode vertoef ik veel buiten, met de strijkplank naar het terras als het even kan ...

Tijdens de winter breng ik zoals de meeste van ons, veel tijd binnenshuis door, het is vroeger donker en soms is het weer zo guur dat ik liever hij de warme houtkachel blijf. Deze periode geniet ik ook meer van alle spulletjes in huis. Ik maak regelmatig een bloemstukje of breng van de zaterdagmarkt een boeketje bloemen mee.

Een tijdje geleden circuleerde 'de vlek'  op sommige blogs. Iets zoals een 'doorgeef stokje' ... het ging over verzamelingen.

Ik heb niet echt een verzameling van iets bepaalds, maar door de jaren heen heb ik allerlei hebbedingetjes verzameld die ik mooi (goesting is koop hé) vind of waar een bepaald verhaal aan vastzit, zoals erfstukjes van wijlen m'n lieve schoonmoeder.

Voor de jongere generatie misschien hopeloos verouderd ... en voor de 'huisdokter van vtm om te gieren van 't lachen'  ... who cares? Ik vind het gezellig en iedereen is altijd welkom, de koffie staat klaar, moesten jullie je aangesproken voelen ... de mailknop staat hier wel ergens in de zijkolommen.Lachen

Een collage :

page1.jpg

page2.jpg

 

19:59 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie | Permalink | Commentaren (4) | Tags: collage, woonkamer, wintertijd

Commentaren

Ik vind het prachtig en het belangrijkste is dat er voor jou aan elk voorwerp een geschiedenis hangt en allemaal herinneringen oproept. Zo heb ik ook veel dingen staan die anderen ouderwets of kitscherig vinden. Voor mij zijn ze ook vol herinneringen omdat ze van mensen komen die ik gekend heb en er nu niet meer zijn. Zo heb ik ze nog een beetje bij me telkens ik ernaar kijk..
Tja ik zou graag binnen springen voor de koffie maar het is niet vlak bij de deur hé.Omgekeerd is ook waar hoor!!altijd welkom.

Gepost door: magda | 26-11-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
Ik vind de collage gewoon prachtig,aan al deze kleine dingen zul je wel een herinnering hebben.Graag zou ik wel eens willen binnen springen jij hebt altijd van de lekkere dingen die je zelf maakt.
Groetjes.

Gepost door: René | 28-11-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje, een mooie collage vol gezelligheid. Ik kom hier graag vertoeven, zeker in deze tijd van het jaar. Groetjes.

Gepost door: Anne | 28-11-11

Reageren op dit commentaar

Ooooh..je deed nog mee aan m'n vlek..wat leukkk! En ik vind het een prachtverzameling...een verzameling 'nostalgie'! :-) Ik hou daar ook wel van hoor..ben niet zo van al dat strakke moderne en lége vooral..het staat hier vol met van alles en nog wat! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 29-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.