02-12-11

Groeten uit Holland (1)

2011-11-30 14.22.39.jpgIk ben deze week een paar dagen bij onze noorderburen op bezoek geweest.

Woensdagnamiddag bezocht ik Bergen op Zoom en slenterde door de gezellige binnenstad, sommige winkels kozen voor een originele, moderne versiering, andere gingen de traditionele toer op ... het is een geslaagde combinatie geworden.

Op een binnenpleintje stond een oud draai-orgel en de muziek hoorde je al van ver ...het schept een echte Kerstsfeer al is iedereen hier vandaag nog in de ban van de brave Sint. Op de parking waar m'n auto stond, kwam een klein busje aan (nagekeken door nieuwsgierige omstaanders) met 6 stuks Sinterklazen, mooi in tenue ... (studentengrap?) en plezier dat ze hadden. Hadden de Sinten een beetje teveel gedronken?

De aangename verrassing was dat de solden al volop bezig zijn, winterlaarsjes aan halve prijs gekocht Lachen... morgen  meer over m'n uitstap naar Nederland.

Ik wens iedereen een fijn weekend toe, vergeet niet om jullie schoen te zetten met wat lekkers voor het paard van de brave Sint.

Vakantie, shoppen, vrije tijd, kerstmissfeer

21:11 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vakantie, shoppen, vrije tijd, kerstmissfeer

Commentaren

Hele kleine correctie..Bergen-op-Zoom ligt niet in Holland, maar in Noord-Brabant hehe..da's Nederland dus! :-)
(Holland was de benaming van maar een klein stukje van wat nu Nederland is..het komt overeen met wat nu de provincies Noord- en Zuid-Holland bij elkaar zijn. Holland en Nederland worden als namen voor dit landje door elkaar gebruikt, maar dat klopt dus eigenlijk niet! :-) )
Ben er al diverse keren wezen wandelen en het is echt een enorm mooi en gezellig stadje hè!
Fijn weekend!

Gepost door: mizzD | 02-12-11

Reageren op dit commentaar

Voor ons is Nederland : 'Olland' en de mensen die er wonen zijn de 'Ollanders' haha hahaha ....
Doei doei

Gepost door: Chris | 02-12-11

De commentaren zijn gesloten.