06-12-11

Magie tussen grootouders en kleinkinderen ...

Vorige week bracht ik m'n kleinkinderen Luna (5)en Mauro (8) naar school. Luna zit in de derde kleuterklas en Mauro in het derde leerjaar.

Ze wonen nogal ver af en ik was er een paar dagen gaan logeren. De eerste nacht sliep ik op Luna's 'roze' kamer, en de volgende nacht op Mauro's 'groene oerwoud' kamer. 's Nachts kwam Mauro ook naar de 'roze' meisjeskamer en legde zich er gezellig bij ... de volgende nacht kwam Luna naar de 'groene' jongenskamer en kroop er ook het donsdeken ... oma kon nauwelijks bewegen ... en warm dat het was zo twee slapende kapoenen links en rechts.

's Morgens na een gezellig ontbijt, wandelden we naar de school.

Mauro en Luna wonen vlak bij de school, de straat oversteken en daar is de speelplaats al, erg handig. Ik ging hun ook afhalen, zo een 'school'dagje is toch vlug om.

Op woensdagmiddag kwam de Sint op papa's werk ... hij kwam zoals vorig jaar in stijl met het vliegtuig aan! Het was een hele bedoening : een landend vliegtuigje met zwarte pieten die er al wilden uitspringen alvorens het stilstond en dan nog de pakjes verloren op de landingsbaan ...

De Sint heeft het druk dezer dagen ... Luna kreeg Playmobil en Mauro een MP3 speler. Ze vonden het leuk cadeau.

Het waren vermoeide dagen, de kleinkinderen smachten naar oma's en opa's bezoek en willen elke minuut volledig benutten. In de Kerstvakantie komen ze bij ons logeren ... ik kijk er naar uit.

2011-12-01 08.50.37.jpg

10:10 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, kleinkinderen, Vakantie | Permalink | Commentaren (4) | Tags: logeren, kleinkinderen, schooldag

Commentaren

De kleinkinderen zullen het wel prettig hebben gevonden...Hoe zou jezelf zijn chris!!!! En vooral op zulke dagen heb je ze dan ok graag rondom je....Vandaag is mijne Pa 7jaar overleden, en dat zijn van die dagen waar je weer van alles voor ogen ziet hé!!!! Ik wens je een fijne dinsdag verder met lieve grtjs. van mij annytje

Gepost door: annytje1 | 06-12-11

Reageren op dit commentaar

Gezellig zo'n logeerpartijtje hè..alleen een beetje krapjes in bed hahahahaa!
Ik zag hier gisteren een paar zwarte pieten bij een schooltje opgehaald worden door een boevenwagen van de marechaussee, met loeiende sirene...oei oei...dat leek met wel héél erg spannend voor die kleintjes hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06-12-11

Reageren op dit commentaar

Chrisje een goede avond gewenst, soms heb ik al eens gedacht waarom hou Chrisje niet een nieuw hondje bij haar. dat zou wel gezellig zijn voor u. Ik wens je nog een fijne avond toe.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 06-12-11

Reageren op dit commentaar

dat moet echt wel heerlijk zijn om zo tijd door te brengen met je kleinkinderen

Gepost door: fotorantje | 08-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.