03-12-11

Iedereen een fijn weekend toegewenst!

DSC_0062.JPG

Wat een weertje, regen en wind geselen ons huisje ... ik ga wat rommelen in de dozen met kerstversiering.

In de late namiddag word ik verwacht bij de fietsclub, het is eetdag ten voordele van de clubkas ... en ik heb een 'jobke' : het eten tot bij de gasten brengen : er is spaghetti en nog veel meer Lachen.

12:33 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Eten en drinken, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: fietsen, eetdag, storm, wind, regen, kerstversiering

Commentaren

Vandaag viel het weer hier nogal mee! Wel was het fris,een groot verschil met gisteren toen het weer zo zacht was en mijn docher en ik liepen te slenteren in de straten van Brugge.Er is overal al zoveel kerstsfeer dat ik bijna vergeten ben dat de Sint nog moet komen en die komt bij oma en opa pas volgende zondag voor de kleinkinderen. Daarna beginnen we met de kerstversieringen.

Gepost door: magda | 03-12-11

Reageren op dit commentaar

Hallo Crisje,
Hier was het gisteren en vandaag ook maar wat hondenweer ,veel regen en wind. Maar ik wens je wel het allerbeste toe deze avond ,met de fietsclub en het opdienen aan de mensen, geniet er maar van.
Groetjes Jeske

Gepost door: Jeske | 03-12-11

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
Voor vandaag valt het nog mee met de regen en wind voor zolang het duurt , maar het maakt ook niets uit je moet toch naar het feest.Wens jullie het beste voor vanavond.
Groetjes.

Gepost door: René | 04-12-11

Reageren op dit commentaar

geweldig dat u een jobke hebt!! proficiat...

Ik hoop dat het etentje goed bevallen is? En je huisje al hebt kunnen versieren met kerstspulletjes? En hebt genoten van het weekend want het weer werkt niet echt mee om er op uit te trekken.

Ik krijg aankomend weekend de hulptroepen over de vloer om mijn huisje om te toveren in mooi kerstsfeertje.

Wens jllie nog goede week toe.

lieve groet

Gepost door: Bianca | 05-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.