17-12-11

Kerstmarkt op lagere school van Elise

Elise en haar klein zusje Astrid waren vorig weekend komen logeren, het was een redelijk drukke bedoening met de kleine kapoen van 2,5 erbij. Het was druk voor oma en opa maar wel gezellig, met de nieuwe cd van K3 op de achtergrond samen gezelschapspelletjes spelen.

Van zondag al had Elise het over de kerstmarkt op school (zou vrijdag doorgaan vanaf 17.00u), ze hadden samen in de klas kerstboomjes gemaakt en die konden we kopen voor 3€ (ik dacht dat kinderarbeid verboden was Knipogen). Ze was trots op haar werk.

Ik had met haar afgesproken dat ik zou komen ingeval het regende omdat we bij droog weer we les (avondfotografie) hadden. Dus al van in de loop van de week hield ze het weerbericht in 't oog en van het moment dat gezegd werd dat het op vrijdag zou regen, was ze helemaal blij ... yes yes het gaat vrijdag regen en oma en opa komen ...

Om 17.00 stipt werd er in koor gezongen (Elise staat vierde van linksonder met de witte glittermuts), daarna gingen de kraampjes met zelfgemaakte (door de leerlingen van de basisschool) spulletjes open. We kochten Elise's versierde boompje (haar naam hing eraan), daarna aten we een worstenbroodje en dronken gluhwein ... zoals het op een kerstmarkt gaat hé.

page123.jpg

10:13 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Dag Chrisje,
Wat zal Elise trots geweest zijn dat oma en opa daar waren en ook nog haar zelf gemaakt kerstboompje gekocht hebben.Groetjes
Mvg.

Gepost door: Rene | 17-12-11

Reageren op dit commentaar

gelukkig dat het regende, dit had je toch niet willen missen hé

Gepost door: fotorantje | 17-12-11

Reageren op dit commentaar

ik ben er zeker van dat je zonder regen ook zou gegaan zijn ,want kleinkinderen mag je toch niet ontgoochelen hoor! En het was gezellig op de Kerstmarkt dat zie je aan al die gezichtjes.

Gepost door: magda | 17-12-11

Reageren op dit commentaar

Leukkk! Ik probeer ook altijd naar dat soort dingen van de neefjes en nichtjes te gaan..hoe meer publiek hoe gezelliger hè..en hoe meer er verkocht wordt! haha!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 18-12-11

Reageren op dit commentaar

Helaas heb ik geen kleinkinderen, wel twee zonen.
Wij zijn met drie kinderen thuis, twee meisjes en een jongen.
Mijn moeder heeft acht kleinkinderen maar alleen mijn broer heeft een kleindochter.

Gepost door: liliwens | 18-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.