16-12-11

Kerstshoppen op z'n Engels

Om de Engelse, traditionele kerstsfeer op te snuiven hoef je geen uren te reizen, dit kan ook hier ten lande bij  The Britisch Store (Stonemanor) in Everberg en Waterloo.

Je kan er (uitsluitend) Engelse produkten kopen : droge voeding, dranken, vleeswaren, brood, kerstversiering en kerstkaarten.

Uit de kerstkaarten is moeilijk te kiezen, ze zijn allemaal even mooi en vooral erg ouderwets. Ze zijn gepersonaliseerd ... for my wonderful husband Knipogen... en aan theemokken en kaarsen is er ook keus genoeg ... en om de Engelse sfeer compleet te maken, word je in het engels bediend aan de kaas- en vleestoog. Het personeel onder mekaar spreekt ook engels ... 't is net echt!

Door het grote aanbod aan voor mij vreemde artikelen, verpakkingen, geuren en rare smakencombinaties was ik toch wel even 'confused' : ik kocht : cherry coke (cola met kersensmaak), lite baked bagel (een soort bruin of witte pistolet met een gat in het midden), juiced dried cranberries (gedroogde veenbessen), coolmore lemon topped cake (cake met een citroensausje over) ...

12.jpg

stonemanor,engeland,vrije tijd,kerstmis

page123.jpg

21:42 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Kerstmis, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: stonemanor, engeland, vrije tijd, kerstmis

Commentaren

Euh , cola met kersensmaak ... ? Heb je ondertussen al geproefd ... ? En ... ? Is dat wel lekker ? Ondertussen geniet ik nog wat verder van de aanblik van die mokken, en van die mooie kerstkaarten en van de ganse sfeer dat ervan uitstraalt! Da's echt Gezellig zo te zien daar tijdens de Kerstperiode ... :-) ! TOPPIE TOPPIEEEE ... :-)!


Dà-aaaaaaaaaaaaaaag ... :-)

Gepost door: klaverke | 16-12-11

Reageren op dit commentaar

Die cola met kersensmaak ... beikes, vond ik niet lekker, net een vloeibaar snoepje, een smaakcombinatie die we niet kennen.

Gepost door: Chris | 16-12-11

Cherry coke is al heel oud hoor..hebben jullie dat niet in België? wat vreemd!
Wel heel erg leuk, zo'n Engelse enclave in Belgium hahahaa! Ben trouwens ook ooit eens met de halve familie voor één dagje naar Londen geweest rond de kerstdagen..dat was enorm vroeg opstaan, met de bus naar Duinkerken en met de boot naar Hastings overvaren ( de tunnel was er toen nog niet)..en 'savonds dus weer terug en diep in de nacht weer thuiskomen. De hele dag regenen tot en met en op de boot terug hadden we storm..oei oei er waren er een paar zeeziek..maar we hadden toch lol! :-) Heb nog een foto van ons allemaal in RockCircus, een muziek/wassenbeeldenmuseum dat helaas niet meer bestaat..allemaal met onze kerstmutsen op haha! We mochten het beeld van BonJovi waar je bij moest poseren voor die foto ook een mutsje opzetten, dat vond die fotografe hartstikke tof hahaha! Stelletje maffe Hollanders zal ze gedacht hebben! hahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16-12-11

Reageren op dit commentaar

oooh wat gezellig
al die leuke bekers
die cake met citroensaus lijkt me wel wat

Gepost door: fotorantje | 17-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.