21-12-11

Een mierennest ...

Deze namiddag zou ik met m'n oudste kleindochter naar Leuven gaan winkelen, dit is maar gedeeltelijk kunnen doorgaan, we hadden de tennisles van 3 tot 4 overzien.

Dus reed ik alleen naar de stad en we zouden later, na de les, afspreken in het centrum.

Het was al erg druk op de stadsring, dat beloofde voor het centrum van de stad.

Het was de bedoeling dat ik zou parkeren in de ondergrondse aan het Ladeuzeplein, ik had m'n fototoestel en statief bij om een paar foto's te nemen voor de les avondfotografie.

Dan moest ik na het winkelen niet te ver teruglopen om m'n fotogerief te halen, de parking is pal in het centrum.

De Ladeuzeparking was VOL, zo gaf het bord aan, ik had bijgevolg niet veel keuze en moest een rondje door de stad maken om naar een andere parkeergelegenheid te zoeken, straatje links richting Bondgenotenlaan ... Bondgenotenlaan onderbroken (met deze dagen, dat is toch te gek) ... richting Diestsestraat stapvoetsverkeer ... links op goed geluk een smal straatje in en wonder boven wonder kwam ik recht voor een parking uit, ik wil een ticketje trekken aan de automaat en kreeg de melding parking VOLZET  ... maar ik kon niet achteruit omdat er nog 3 wachtende bumper aan bumper achter me stonden, ik moest wachten tot er iemand vertrok eer ik kon binnenrijden ... maar waar ging ik dit lege plekje zoeken in het drie verdieping tellende gebouw ... gelukkig was de parkeerwachter er en leidde alles in goed banen. Er was een uur voorbij gegaan ... 4 km rijden en parking zoeken.

Het is steeds wat stressen en mikken in de veel te enge gangen, te lage plafonds en te kleine parkeerplaatsen ... en achteraf schrikken van het veel te dure parkeergeld! Te is noot goed hé Knipogen.

Van de avondfotografie is niks Onbeslist terecht gekomen ... te miserig weer met aanhoudende motregen. Ik ga terug als de lucht open is.

Deze foto heb ik vorige week genomen met m'n gsm. Kan ik niet mee aankomen in de les ... dan 'maken' ze me af ... te donker, slechte compositie, onscherp .....

page.jpg

 

 

21:11 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Familie, Kerstmis, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: leuven, kerstdrukte, kleinkinderen, vrije tijd

Commentaren

Kan er inkomen, ik heb de hele cursus Photoshop CS2 tot deel vier gedaan. Dan begonnen ze met CS5 en werd de cursus te pofesioneel.

Gepost door: liliwens | 21-12-11

Reageren op dit commentaar

Ik vind het toch een heel goed shot hoor..was zelf in Leuven eind augustus en weet dat dat stadhuis nogal staat ingeklemd tussen de andere bebouwing..dus erg gemakkelijk is het toch al niet om het op de foto te zetten..voor een gsm-foto vind ik dit heel behoorlijk!
Ik vind ook dat die cursussen soms wel de lol uit het fotograferen halen..uitkijken daarvoor hoor!
Parkeerplaats zoeken vind ik één van de allerellendigste dingen..daarom alleen al ga ik liever te voet als het kan!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 21-12-11

Reageren op dit commentaar

Je hebt een hele grote parking onder het station. Dan moet je wel de ganse Bondgenotenlaan te voet doen, maar het is beter dat een uur rondrijden (denk ik).

Die kleine in de Dieststestraat is de eerste die ik er wist maar die is al lang uit haar naden gebarsten.

;-)

Gepost door: ms | 22-12-11

Reageren op dit commentaar

Ik was van plan om er naartoe te rijden, maar ik was langs een andere kant Leuven binnengereden en moest dan, omdat de Bond afgesloten was terug helemaal met de richting mee ... de toer doen ...stapvoets.
Mvg

Gepost door: Chris | 22-12-11

Tgoh, van tegenslag gesproken zeg ! Dààr zou mijn humeur ook van dalen, het lijkt of alles en iedereen in leuven moest zijn.en die foto's, die neem je de volgende keer dan maar. Hopelijk is het dan al minder druk.

Tot dan ... :-) !

Ps: Ik was van dat inpakpapier, meteen weg ... :- )hihihi Hunne bon: veel minder ... ;-)

Gepost door: klaverke | 22-12-11

Reageren op dit commentaar

Tja het weer is nu echt niet ideaal om mooie foto's te maken. En dan heb je al geen vaste hand meer van de zenuwen asje zo hebt moeten rondrijden om een parkeerplaatsje te vinden . In alle steden is er het zelfde probleem waarom niet méér parkeermogelijkheden maken !

Gepost door: magda | 22-12-11

Reageren op dit commentaar

Sommige van die parkings (vooral de oude) doen het zweet uit al mijn poriën gutsen. Smalle bochtige gangetjes, bumper in je gat, wringen om in een plaatsje te geraken. Brrr, ik kon het me allemaal zo voorstellen toen ik je postje las. Leuven is dezer dagen een hekseketel. Maar wat een lichtpuntje. Ik vond een gloednieuwe parking aan de overkant van het Station (Kessel-Lo), zo leeg als wat en via een mooie ponton over de spoorlijnen was ik in een fractie aan de overkant. Maar niettemin héééél duur.

Gepost door: Stefanie | 24-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.