22-12-11

Licht in de duisternis ...

" Het is lente, warme zonnestralen schijnen door het raam en verlichten de woonkamer. Ik ben druk bezig met het behangpapier, eerst de muren bevochtigen en dan afstrippen ... ik verschuif de zware boekenkast van de ene kant van de woonkamer naar de andere ... ik verzamel het natte behangpapier en vul een zak, die zal is helaas veel te klein ... te klein ...

Ik plak het nieuwe behang tegen de muur en werk mooi af bovenaan aan de houten balken ... plots raak ik in tijdnood ... ik moet voor m'n zieke moeder zorgen en kan er niet raken ... paniek en onrust ... dan er komt een dame langzaam binnengewandeld en lacht me toe : ik zal wel voor je moeder zorgen ...  ik herkende m'n grootmoeder ... ze zou wel voor haar dochter zorgen ...zei ze".


Verder weet ik het niet meer want het was een droom waarin ik behoorlijk bezig ben geweest ...

En dan m'n overleden oma die binnen kwam langs de verandadeur, ze stond bij me te glimlachen ... in een aura van licht en zonnestralen ... mooi en stralend met dat witte, gekrulde haar.

Kan iemand die droom verklaren?

16:34 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Familie | Permalink | Commentaren (3) | Tags: overlijden, familie, grootmoeder, behang, lente

Commentaren

Ik kan geen dromen verklaren. Ik weet enkel dat ze meestal nog een verwerking zijn van iets waarvan je dacht dat het verwerkt was, maar waar je onbewust nog mee bezig was.

Anderzijds, zoals je het vertelt, vind ik het wel een mooie droom.

Gepost door: ms | 22-12-11

Reageren op dit commentaar

Was het ook Mske. Mvg

Gepost door: Chris | 22-12-11

Verklaren niet ,maar er zal overdag wel iets gebeurd zijn ,misschien onbewust ,dat je 's nachts heeft doen dromen.Het vreemde is dat je dna personen zo helder kan zien en als je wakker wordt dan voel je je toch even vreemd ten moede.

Gepost door: magda | 22-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.