04-01-12

Even rustig aan ...

Het nieuwe jaar is stormachtig begonnen ... hier op m'n blog bleef het de laatste dagen windstil.

Kleinkinderen kwamen logeren : Luna en Mauro, daarna Elise : ik had m'n handen vol en bijgevolg blijft het hier nog rustig op de blog tot na het weekend. Dan hervat de school (ook voor mij) en valt hier alles terug in z'n gewone doen ... en komt er terug tijd om te posten.Zoenen

22:34 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in kleinkinderen, Vakantie | Permalink | Commentaren (10) | Tags: storm, wind, regen, natuur, bloggen, vrije tijd, vakantie

Commentaren

En er zit weer een storm aan te komen. Ik ben net nog even naar de brievenbus gelopen. Het regent al en het waait al stevig. En dan spreken ze dat hij pas na middernacht zou komen.

Ik heb dan wél liever sneeuw.

;-)

Gepost door: ms | 04-01-12

Reageren op dit commentaar

Ik ben stormachtig uit de startblokken geschoten en...nu is de inspiratie al zoek! hahahaha goed begin van het nieuwe jaar! Misschien ga ik het ook wel wat rustig aan doen tot na het weekend! ;-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 04-01-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chris,
Het was wel windstil op je blog maar buiten is het tegenover gestelde,het ging er hier weer erg stormachtig aan toe,hopelijk is er weer niet teveel schade.
Fijne dag verder.
Mvg.

Gepost door: Rene | 05-01-12

Reageren op dit commentaar

Geniet, tijdens de storm, van enkele dagjes (blog)rust, Chris !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 05-01-12

Reageren op dit commentaar

He Crisje wat een weder is er van daag geweest, zo een storm. Een stuk van mijn omheining lag er om. We waren geschikt om boodschappen te doen, maar we gaan wachten tot morgen. Want het is beter voor Jeske dat ze het een beetje traag aandoet in zo een weder. Bedank Crisje voor al die lieve woorden dat je op mijn blog heb geschreven. Jammer van je moeder dat ze ook zo ziek is, ja er is een spreekwoord dat zegt ieder huisje heeft zijn kruisje.En met te verouderen denk je dat het zo is ook.Hopelijk mag ze nog lang mee gaan. En ik ben blij in u vader zijn plaatst dat hij een vriend bij heeft. Hij zal er veel plezier aan hebben, en jij Chrisje misschien ook wel. Hij zal wel eens in verlof mogen komen bij jou. Jammer dat wij zo ver van elkaar wonen anders bracht ik onze Charly eens bij jou. Nu ga ik Jeske waker maken, ze is nu nog veel moe door haar chemo van gisteren. Ik moest aan u veel warme groetjes over maken, en u danken voor u steun. En een dikke knuffel van ons.En doe het maar even rustig aan je zal er deugd van hebben.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 05-01-12

Reageren op dit commentaar

Ach Chris hier is dat ook zo . Ik heb enkel tijd voor een postje ,maar rondrennen op de blogs zit er ook niet in .Hier en daar eens gaan lezen ,dat is alles .Het weekend gaan de kinderen terug naar huis en valt ook hier alles in zijn gewone doen.

Gepost door: magda | 05-01-12

Reageren op dit commentaar

goeie morgen chris, doe het nog maar rustig aan...Maar ik ben wel blij dat je weer terug aan het bloggen zal gaan...Ik kan hier ook niet alle dagen al de bezoekjes afleggen, want ik weet soms nie bij wie te beginnen...Maar mijn skynetvrienden blijf ik volgen hoor, dat is zekers.....Ik wens je een heel fijn weekend toe en tot maandag....Lieve en warme groetjes van annytje xx

Gepost door: annytje1 | 06-01-12

Reageren op dit commentaar

He chrisje hier ben ik terug mijn hekken is hersteld. En ik wens je een fijne vrijdag toe. Jeske is wat beter en ze ga mee deze namiddag op boodschappen, en ik ben blij. altijd binnenzitten is ook niet goed he. Ik wist niet dat je ganzen had, dat moet plezierig zijn. Het zijn ook beesten he. En ik zie graag beesten. Nog niet gedacht aan weer een hondje te houden. Een hond is goed om eens te wandelen. En op onze ouderdom moeten wij bewegen. Niet ganse dagen binnen zitten. Als Jeske beter geweest ging ik de warme landen op zoeken.
Groetjes en dikke knuffel
Adriën

Gepost door: Adriën | 06-01-12

Reageren op dit commentaar

Geniet van de rust Crisje ... ! We zien je wel weer opduiken ...

Zwaai zwaaaaaaaaaai !

Gepost door: klaverke | 07-01-12

Reageren op dit commentaar

He Chrisje goede zaterdag gewenst. Hoe is je dag vandaag, goed opgestaan, nergens geen last. Het is niet te koud he , vannamiddag gaan we een ritje maken. Naar vrienden om een kopje koffie en stukje taart. Eens gezellig babelen , en zo ga de dag ook voorbij gaan.Ik zeg altijd in dat kort leven moet je een beetje profiteren, en je zeker niet opsluiten. Genieten van het leven. Geniet ook maar Chrisje, tot morgen eens.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 07-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.