15-02-12

Komen eten?

Af en toe kijk ik naar 'Komen eten', dit programma loopt al een paar jaar op VT4.

Ik ben nieuwsgierig naar de (nieuwe) recepten en bereidingswijze van een geslaagde maaltijd, soms zie ik hoe het absoluut niet moet en af en toe leer ik toch weer iets nieuws bij want sommige deelnemers zijn zeer creatief met de ingrediënten en bereiden traditionele gerechten op hun eigen manier.

Of iedereen dit lekker vond, zie op het eind aan de puntenscore. Aan tafel zeggen ze dat het lekker is en daarna veranderen ze van gedacht ...

Wat me steeds weer opvalt is hoe kritisch en hard de kandidaten voor mekaar zijn, soms tot in het belachelijke ... en als het dan hun avond is om de gasten te ontvangen en hun menu te koken, gaan ze helemaal de mist in.

Blijkbaar is het is het dan toch zo moeilijk om eens toe te geven dat het lekker is ... dat het goed is ... dat  het mooi is ... een complimentje af en toe doet wonderen.

21:28 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) | Tags: komen eten, vt4, tv, vrije tijd

Commentaren

Dag Chrisje,
David Van Hoesen uit Stevoort, een deelgemeente van Hasselt, is niet te spreken over zijn deelname aan het VT4-programma 'Komen Eten'. Alles werd uit de context gerukt. Ik durf niet meer buiten te komen.Als ik groenten ga kopen, hoor ik: Wat gaat ge daarmee doen, ge lust toch niks.Mensen roepen me na en op mijn Facebookpagina staan enorm kwetsende dingen. Ik woon alleen. Het is toch logisch dat ik enkel dingen klaarmaak die ik lust. Ik ken veel benamingen trouwens niet, omdat ik in Duitsland ben opgegroeid. Mijn droom is nu helemaal stuk. Ik wou een show maken rond mijn paranormale activiteiten. Maar nu ik zo belachelijk ben gemaakt, zit dat er niet meer in. Ik durf nog nauwelijks buiten te komen.
Mvg.

Gepost door: Rene | 16-02-12

Reageren op dit commentaar

Hallokes chrisje, Ik kijk daar niet naar , mischien een keer per uitzondering!!!!! Maar ze zouden soms elkaar de nek omwringen!!!!!
Ik wens je een fijne donderdag verder met lieve groetjes van mij....annytje

Gepost door: annytje1 | 16-02-12

Reageren op dit commentaar

Ja Chrisje wij kijken daar ook naar, dat is altijd spannend. Nog een fijne donderdag avond gewenst.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 16-02-12

Reageren op dit commentaar

Wij kijken hier ook ,en deze avond ging de laatste kandidate echt de mist in .De hele week had ze zoveel commentaar maar haar eigen eten trok op niets. Het is zoals je zegt ,ze denken alleen maar om zo weinig mogelijk punten te geven zodat zij op de eerste plaats komen te staan.Voor mij is het soms een "ik erger me"programma zoals ze tegen elkaar bezig zijn. Ik denk niet dat deze mensen beseffen dat ze voor een héél land aan het spreken zijn en zich dikwijls onsterfelijk belachelijk maken.

Gepost door: magda | 16-02-12

Reageren op dit commentaar

Er zijn er zoveel die enkel tactisch in plaats van eerlijk spelen. Jammer, want wij kijken hier wel graag.

Gepost door: Ellen | 17-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.