20-07-12

Vroege aftocht ...

De meeste bloemen in de tuin hebben geleden onder de aanhoudende regen en wind, ook de papavers hebben het niet echt lang volgehouden ... een vroege aftocht naar de composthoop dit jaar!

papavers.jpg

 

08:51 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Natuur, Tuin, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: papaver, natuur, tuin, vrije tijd

Commentaren

Hehe..ik maar kijken in tuinen in de buurt of ik ergens zo'n bolletje zou kunnen 'pikken' omdat ik ze wel graag in de tuin zou willen hebben..gaat er bij jou een karrevracht vol van naar de composthoop!! :-)
Maar wel nodig om die tijdig op te ruimen hè..anders stond je hele tuin ermee vol!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 20-07-12

Reageren op dit commentaar

Ik denk dat het overal hetzelfde is. Regen en felle wind daar houden de bloemen niet zo van. Zo heb ik de klimrozelaar al helemaal moeten snoeien . Veel te veel geknakte takken en de bloemen waaiden helemaal uit. Het terras was bezaaid met rozenblaadjes .De zonnebloemen heb ik juist op tijd een steunstok kunnen geven. Ik heb ook veel winterschade gehad en struiken die er al jaren stonden zijn kapot gevroren,zelfs de krulwilgen en de treurwilgen dragen héél veel dode takjes want met de laaste vorstdagen stonden die al allemaal groen en daarna was het gedana met jonge blaadjes en dat zie je nu nog aan de bomen die zijn niet vol groen.

Gepost door: magda | 20-07-12

Reageren op dit commentaar

Chrisje we zijn weer thuis na een wandeling te maken, maar het was genoeg voor haar. Eindelijk weer zon, hopelijk blijf dat zo voor paar dagen. Want al die regen hebben wij genoeg gehad. Laat ons eens wandelen en met de fiets eens rijden. Ik wens je nog een fijne avond toe.
Groetjes van ons
Jeske en Adriën

Gepost door: Adriën | 22-07-12

Reageren op dit commentaar

Halo Chrisje, wat is het plezant met dat mooi weder. Ja ik heb mijn blog veranderd om mijn foto's beter te laten uitkomen. En ik maak zo graag foto's van kleine kinderen. Als we elkaar eens zien maak ik eens een foto van jou en je ventje.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 23-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.