03-09-12

Ook eerste 'schooldag' voor mij ...

Een beetje aan de late kant, ben ik vandaag naar de KCST St truiden gereden om me in te schrijven voor het nieuwe schooljaar (september tot begin januari). Ik had het niet beter kunnen timen : 4min voor het begin van m'n les was ik ingeschreven... dit was puur toeval. Dus heb ik er al 3u opzitten : ik volg Internet op maat, alle aspecten van het internet worden nog verder uitgespit en dat is tot m'n verbazing nog zeer veel.

De tweede cursus (fimojuwelen maken van klei) die ik wou volgen gaat niet door wegens te weinig inschrijvingen (tja, de cursussen zijn vrij duur geworden, dat krijg je dan dat de kandidaten afhaken : een paar jaar geleden kostte een trimester ongeveer 40€, dit is ondertussen al 70€ geworden tot zelfs 120€ voor sommige taalvakken).

We zijn in de les met 13. Het was vandaag wat kennismaken met mekaar, het zijn allemaal nieuwe gezichten voor mij.

Knipselsch.JPG

19:25 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: schooldag, volwassenenonderwijs, internet, fimojuwelen

Commentaren

Oef, Chrisje, als 'k het niet weet, weet ik eindelijk waar naartoe... Bij voorbaat, dank !
Nee, echt nu, succes hé !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 03-09-12

Reageren op dit commentaar

Ik wacht al 2 jaar op een cursus multimedia die ik wil volgen,en gaat ook niet door wegens te weinig inschrijvingen, maar ik blijf hopen dat het toch eens zal lukken.

Gepost door: liliane | 04-09-12

Reageren op dit commentaar

Eventjes komen bij lezen, groetjes

Gepost door: emily | 04-09-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje.
Amai die cursussen zijn nogal opgeslagen,maar ja wat is niet opgeslagen.Wens je in ieder geval veel succes met je cursus.Nog een aangename dag verder.
Groetjes.

Gepost door: rene | 04-09-12

Reageren op dit commentaar

Haha..grappig plaatje! :-)
Hé, maar succes hè..ik zou het niet zien zitten, nog cursussen volgen..heb de nodige gedaan..ónnodig en doe nu lekker niks meer wat dat betreft. :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 04-09-12

Reageren op dit commentaar

Chrisje ja dat heb ik ook veel gedaan voor fotografie en Photoshop. Het eerste jaar dat ik niets ga volgen. Maar je heb gelijk je bent nooit oud genoeg om bij te leren. Ja maar ik schrok toen ik las dat het al zo veel geld is. Maar ja alles sla op he. Nog een fijne namiddag gewenst.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 04-09-12

Reageren op dit commentaar

Eindelijk chrisje ben ik hier weer ne keer langs gekomen.Ik had heel wat bij te lezen....En zeggen dat ik vroeger bijna elke dag langs kwam!!!!! Maar ik kan gewoon niet meer zo mee, en dan die revalidatie....Maar daarmee is het nu gedaan, ik revalideer nu op mijn manier....Ik wens je succes bij je nieuwe lessen reeks en jij zal algauw wennen aan die nieuwe gezichten, daar ben ik zeker van....Een fijne avond verder met liefs van annytje xx

Gepost door: annytje1 | 04-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.