05-09-12

Uit m'n vakantiedagboekje (1)

Op uitnodiging van Belgische vrienden die in Le Rialet een huis hebben, vertrekken we op 26 juli richting zuiden. We zetten de GPS op Tolwegen mijden, om onderweg toch ook wat te beleven en de drukte op de 'Péage' te mijden.

We vertrekken in de voormiddag en het is 31°C, de airco in de MH draait op volle toeren. We rijden richting Reims, maar gaan er vandaag niet stoppen. We stoppen onderweg verschillende keren, op rustige plekjes in volle natuur.

Het is de bedoeling dat we vandaag overnachten in Auxerre, aan de kaai van de l'Yonne. De MH-parking staat goed aangeduid en er is voldoende plaats. Er staan er al een 6-tal en we parkeren netjes in de rij. Het is nog warm en eten buiten.

Vandaar hebben we een indrukwekkend zicht op de oude stad. Het is er rustig om te overnachten

DSC00366.JPG

, we worden alleen 's nachts gewekt door een fikse regenbui, dat hadden we in de avond al zien aankomen aan de donkere lucht boven de stad.

DSC00371.JPG

DSC00367.JPG

21:30 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Vakantie, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: auxerre, vakantie, vrije tijd, frankrijk

Commentaren

Een héérlijke eerste bladzij uit je vakantiedagboekje, Chrisje !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 05-09-12

Reageren op dit commentaar

Da's zéker een prachtig uitzicht op die stad!
Moest even nadenken over dat MH..maar dat zal de mobilhome zijn zeker? wij noemen dat een camper, dus vandaar dat ik daar even over moest denken hehe..toen je echter schreef over dat er al 6 stonden, begreep ik het. Voor een trekvakantie, zoals wij de laatste keer ook deden lijkt me dat ook wel fijn, zo'n camper.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 05-09-12

Reageren op dit commentaar

Hé fijn dat je gestart bent met herinneringen uit je vakantietijd!! En... op school flink je best doen hoor!!

Gepost door: magda | 05-09-12

Reageren op dit commentaar

Hallo Chrisje.
Mooi verslag van je vakantie met je camper.Ook zijn je foto's weer knap gemaakt.Nog een fijne dag.
Groetjes.

Gepost door: Rene | 06-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.