13-09-12

Wegenwerken in 't dorp.

Sinds een paar weken is m'n gestart met de aanleg van een nieuwe weg, die zou het centrum moeten ontlasten van het drukke verkeer. De werken zijn al met vertraging gestart. Door de wegenwerken is veel natuur (midden in het dorp) verloren gegaan, en zeggen dat er wegen liggen die ook zouden kunnen dienen, mits kleine aanpassingen. De politiekers hebben ervoor gekozen om de weg van de kortzichtigheid aan te leggen. Ze doen maar ... binnenkort is het gemeenteraadsverkiezingen ... alle borden met hun commerciële glimlach staan al tentoon. Hopelijk ander en beter, voor verschillende redenen.

Dit is nog maar het begin van de wegenwerken, in onze straat zal de komende tijd ook een nieuwe, gescheide riolering aangelegd worden. Dat belooft niet veel goeds, omdat de werken aan de andere kant van het dorp zoveel vertraging opliepen door allerlei onvoorziene omstandigheden ... ook in onze tuin zal moeten gegraven worden om de gescheiden rioleringen aan te sluiten.

werken.jpg

13:58 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie | Permalink | Commentaren (6) | Tags: wegenwerken, digitale fotografie, natuur

Commentaren

Ik hoop dat ze je tuin niet te veel overhoop halen en alles terug mooi in de oorspronkelijk staat herstellen. Als je hier bang voor bent zou ik een plaatsbeschrijving laten uitvoeren door een landmeter-expert om latere geschillen te vermijden.

Gepost door: Max Laser | 13-09-12

Reageren op dit commentaar

't Is een beetje overal dezelfde pijn, Chrisje, maar daar heb jij geen boodschap aan hé...
Wij ontsnappen er ook niet aan... Vorige week werd hier een stukje loden buis uitgebroken (in bijna elk huis in de straat !) door de watermaatschappij. Kastje uit de muur..., tegel uitgebroken (binnen hé !), 'proper' opgevuld met cement...
'k Hoop dat het bij jou zonder schade gaat... Goede moed !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 13-09-12

Reageren op dit commentaar

Het ergste van al die werken is dat er meestal geen coördinatie is en als het ene gedaan is dan gooien ze de boel weer open want een andere maatschappij moet welgeteld daar ook nog iets doen. Zo deed een aannemer er zes maanden over ( liefst de wintermaanden dan nog) om het trottoir in de straat te vernieuwen. Het was van nu ,dan en ooit...we bleven in het zand en slijk zitten en dan nog dikwijls niet in je garage kunnen ook.Als hij in onze straat neit bezig was ,was hij dan elders een verkeersplatform aan het leggen.Ggggrrr!

Ik hoop dat jullie niet teveel hinder zullen ondervinden van die werken!

Gepost door: magda | 13-09-12

Reageren op dit commentaar

Las van de week bij ms dat dat met de verkiezingen te maken heeft, die werken overal, maar zo snijden ze dan in hun eigen vlees!
Hopelijk niet teveel overhoop in je tuin straks.. verdikke toch!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-09-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje.
Dit hebben we hier ook mee gemaakt een omleidingsweg,het had ook anders kunnen gaan maar nee zeggen die politiekers het moet zo.Het brengt veel ongemakken met zich mee in de omliggende straten en zekers nu het slechte weer aankomt.
Hopelijk hebben jullie er niet teveel last van.
Groetjes.

Gepost door: Rene | 14-09-12

Reageren op dit commentaar

Hier het zelfde, door de werken veel groen en gezonde bomen verloren, ze denken niet aan de natuur en groen jammer.

Gepost door: liliane | 14-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.