15-09-12

Uit m'n vakantiedagboekje (5)

Vandaag bezoeken we Lautrec, een middeleeuws stadje in de Tarn, waar jaarlijks de lookfeesten gehouden worden. Lautrec is gekend voor z'n rose look.

DSC00525.JPGP7291547.JPG

Na ons bezoek aan Lautrec, rijden we naar de markt in La Savetat-sur-Agout, we hebben er een rendez-vous met de plaatselijke lookkweker, en doen onze voorraad in ... Verrast.

DSC00537.JPG

We genieten van de kleurrijke markt, en zijn helemaal weg van een paar zonnehoedjes, kijk maar : ik bedenk dat ik overmorgen naar huis moet, en het thuis toch niet zo zonnig is ... dus leg ik ze maar weer terug.

P7291520.JPG

We rijden verder naar St Pons de Thomières, naar de 'openlucht' tentoonstelling van de plaatselijke pottenbakkers. Het is er gezellig op het pleintje langs de rivier, in de schaduw van de vele bomen. We kijken, bewonderen, en laten ons toch verleiden door een kleine maar supermooie klaasstolp (met kleine witte muizen!). Het was weer een goedgevulde, prachtige dag, met dank aan onze vrienden om in hun gezelschap deze mooie plekjes te mogen ontdekken.

P7291535.JPG

20:47 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Ach, heerlijk, Chrisje, weg wegenwerken, weer vakantie... Veel moois, en trosjes look om heel lang aan die mooie tijd terug te denken...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 15-09-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje.
Jullie hebben toch prachtige dagen tijdens je vakantie gehad en ook mooie plekjes gezien en ontdekt.Je gebruikt ook veel look misschien vandaar die goede conditie haha...
Groetjes.

Gepost door: René | 16-09-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje!

Het zijn mooie zonnehoedjes!
De lookkweker zal lekker ruiken, niet? hihi
Je hebt er toch een mooie vakantie gehad zo te zien! Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 16-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.