13-10-12

Keffend hondje ...

Er werd ons de voorbije tijd veel beloofd ... in de brievenbus stak bijna elke dag een kleurrijke folder met beloftes, grote plannen, en nieuwe projecten. Na 14 oktober zal het dorp er heel anders uitzien, zeggen ze toch.

Uit ervaring weten we dat alles bij hetzelfde blijft ... de coalities zijn gemaakt. Waarschijnlijk in een kleine gemeente zoals de onze : de postjes verdeeld! Maar ja, 'who cares' eigenlijk.

Ik heb zo het gevoel dat het verloren moeite is om naar de stembus te trekken. Ik zie het als een uitstapje, je komt er wat oude bekende tegen, dorpsgenoten die je al een tijdje uit het zicht verloren hebt wegens de een of andere reden.

De laatse dagen was het 'druk' in het dorp, sommige politieke partijen trokken in stoet door de gemeente, met ballonen aan de auto's en veel getoeter (letterlijk en figuurlijkKnipogen) andere kwamen aanbellen, zoals vorige week bij valavond, stond er groepje aan de voordeur (ik dacht al dat de Getuige van Jehova die meestal op zondagmorgen komen hun bezoekuren gewijzigd hadden Lachen) nee het waren politiekers die zich kwamen voorstellen ... 

Ook dieren gooien zich in de strijd, zoals Tuur! Tuur supporter voor z'n baasjes die beiden op de verkiezingslijst staan. Maar het probleem is dat Tuurke steeds verdween, z'n grote verkiezingspaneel werd telkens weer 'gestolen' en dat zorgde voor heel wat heisa ... misschien wou iemand wel de foto van Tuur boven z'n bed hangen.

Tuurke werd door de verkiezingen plaatselijk wereldberoemd. Kef kef kef kef ...

Knipsel.JPG

16:39 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren | Permalink | Commentaren (5) | Tags: verkiezingen, stemmen, politiekers, huisdieren

Commentaren

Ik ken wel een zwart poedeltje dat Tuur heet..die had ooit ook een blog! Maar zo'n mopshondje ( of 'pug' in het Engels) is erg geliefd bij verzamelaars van hondenspullen..misschien zijn er nu verzamelingen uitgebreid met een poster? hahahaha!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 13-10-12

Reageren op dit commentaar

He Chrisje jij zou eens de hondjes moeten zien op de hondenclub, kleine grote, je zou verwateren. En dan veel liefhebbers die jongen heeft.
Je zou er wel een willen hoor.
Groetjes dikke knuffel.
Adriën

Gepost door: Adriën | 13-10-12

Reageren op dit commentaar

'k Wil reageren met een 'wijselijke stilte', Chrisje...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 13-10-12

Reageren op dit commentaar

Een originele verkiezingsaffiche. Maar om die nu boven een bed te hangen :-)

Gepost door: bea | 13-10-12

Reageren op dit commentaar

De hond mag er zijn ,maar die affiche vind ik lelijk. Maar kom na morgen is het gedaan met al hun beloften. En dan maar uitkijken wat er van terechtkomt!!

Gepost door: magda | 13-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.