26-10-12

Regendruppels tikken tegen het raam ...

De week eindigt met een grijze lucht en regen. Wat een verschil met dinsdag en woensdag, zo een prachtweer, weinig wind en een zacht zonnetje deden ons stiekem hopen op meer.

In de weide zijn de paddestoelen nu volop aanwezig.

DSC_1946.JPG

Sinds de eerste herfstdagen met af en toe een koude ochtend, komen de ganzen elke ochtend om hun ontbijt ... dit zal zo zijn tot de lente. Dan gaan ze hun 'eigen' weg om te broeden. Ze zijn wel ergens in de buurt op de Grote Gete.

DSC_1936.JPG

Het weekend komt eraan en brengt de herfstvakantie mee. De kleinkinderen komen logeren en dan zal het bloggen op een lager pitje komen. Ik wens jullie een fijn weekend toe en voor diegene die op vakantie gaan : have fun!Zoenen

09:14 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Allerheiligen, Digitale fotografie, Natuur, Tuin, Vakantie | Permalink | Commentaren (7) | Tags: natuur, herfst, paddestoelen, ganzen

Commentaren

Inderdaad, de overgang was kort en krachtig. Mja, de zonder was laat in gang geschoten ook, hij mocht gerust wat langer duren.

Amuseer je tijdens de vakantie!

Gepost door: ms | 26-10-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,
Ja hoor wat een verschil met de vorige dagen,het was heerlijk weer we hebben er nog heerlijk van kunnen genieten.Het weekend word minder fraai maar wens jullie toch nog een fijn weekend.
Groetjes.

Gepost door: Rene | 26-10-12

Reageren op dit commentaar

Geniet van de kleinkinderen en van de herfstvakantie, Chrisje !
Tot over enkele dagen dan,
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 26-10-12

Reageren op dit commentaar

...ach Chrisje...ben wat lui in deze tijd van het jaar, tussen mijn retro's vond ik deze patanquer nog genomen in het analoge tijdperk op een zondag voormiddag te Tour Tour France...het weekt zoveel los alsof het gisteren was droom ik gewoon weg...en dat jij het mooi vindt maakt me blij, heb fijne verlofdagen met alles wat je lief is...groetjes van rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 26-10-12

Reageren op dit commentaar

Chrisje bedank dat je ons lieve blogvrienden noem. Ja het weer is niet meer zo plezant of het begin van de week he. Maar meisje je moet er van genieten. Morgen middag gaan wij gaan eten mosselen naar believen, en als aperitief Picon, het zal lekker zijn.Jammer dat je zo ver van ons woond.Nu misschien zien wij ons volgend jaar, eens kennen. Het zou eens plezant zijn. Ja bedank dat je ons herinerd dat we het uur moeten veranderen. Ja dat zijn dingen dat je soms uit het oog verliest.
Nog een goede avond groetjes en een goed weekend gewenst.
Adriën

Gepost door: Adriën | 26-10-12

Reageren op dit commentaar

Een wandeling op de zeedijk liet me voelen dat ik warmere kledij moet aantrekken. Het is plots 10° minder hé!! Hier krijg ik ook de kinderen een paar dagen op vakantie.

Gepost door: magda | 26-10-12

Reageren op dit commentaar

Inderaad de herfstvakantie gaat gepaard met guur herfstweer. Onze kleinzoon logeert al van dinsdag bij ons en gaat zondag terug naar huis. Hij heeft het voordeel dat hij met oma mee naar school kan en met oma na school mee terug naar huis. Het is dan ook een schat.
Veel plezier met je kleinkinderen tijdens de vakantie.

Gepost door: Dreke | 27-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.