06-11-12

Herfstvakantie : een verslagje ...

Eerst kwamen 2 kleine kapoenen bij oma en opa logeren, daarna kwam hun grote zus, samen gingen we op bezoek bij de oudste zoon in de Noorderkempen. Dit is altijd een beetje feest!

Eerst bezochten we Bergen op Zoom, een gezellig stadje vlak over de grens. Het was er gezellig druk, niet de grote shoppingmenigte van het weekend. Een oliebol van het Hollandse Gebakkraam mocht niet ontbreken. Na een lange wandeling door de stad, dronken we koffie bij La Place in V&D. Het restaurant is gelegen op de eerste verdieping en de grote ramen geven een mooi uitzicht over de winkelstraten in de buurt.

Bergen op zoom.jpg

Er waren ook een paar verjaardagen te vieren en de dag erna trokken we naar de Bowling. En of er gestreden werd .... een uurtje was zo om. Ook de jongste lieten zich niet doen en behaalden een mooie uitslag.

Naar de bowling.jpg

De dag werd afgesloten met een etentje bij de Italiaan. Keuze genoeg en we gingen niet met honger naar huis.

O Sole Mio ...

Eten bij de Italiaan.jpg

Op zondag was het koopzondag bij Intratuin te Halsteren(NL). Kleindochter had een tijdje gleden een ballonnetje opgelaten om er samen eens langs te gaan. Dit moest ze maar éénmaal vragen want ik ga graag naar Intratuin, om ideeën op te doen voor de feestdagen ... het was geweldig, alles in Kerstsfeer gedompeld. De medewerkers van Intratuin hebben zich weer overtroffen, het is genieten om er een namiddag door te brengen.

Naar Intratuin.jpg

We hadden een paar dagen nodig om te bekomen van dit goed gevuld lang weekend.

Tijdens de maand november komen er nog verjaardagen aan, gelukkig hebben nog een paar weken de tijd om voor de gepaste geschenkjes te zorgen. We kijken er al naar uit!

20:42 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Eten en drinken, Familie, Shoppen, Vakantie | Permalink | Commentaren (7) | Tags: vakantie, verjaardag, shoppen

Commentaren

Wat een héérlijke drukte, Chrisje !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 06-11-12

Reageren op dit commentaar

Helemaal mee eens..met dat Bergen-op-Zoom een heel gezellig stadje is en met dat ze bij Intratuin altijd alles prachtig in de kerstsfeer brengen! :-)
Dat was een vol maar heel leuk weekendje dus! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06-11-12

Reageren op dit commentaar

De herfstvakantie was een boordevol maar leuke tijd voor jong en oud! Daar kun je wel een tijdje op teren !

Gepost door: magda | 07-11-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje
Jullie hebben samen met de kleinkinderen de herfstvakantie goed omgekregen.Mooie bezoekjes gaan brengen en ergens een lekker hapje gaan eten meer moet dat niet zijn hé.Het zal wel een plezante drukte geweest zijn.
Groetjes.

Gepost door: Rene | 07-11-12

Reageren op dit commentaar

Chrisje goede namiddag gewenst, je moet je nog beetje geamuzeerd hebben met de kleinkinderen. Je moet er van genieten nu meisje. Niet wachten want we zijn hier niet zo lang op deze wereld.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 07-11-12

Reageren op dit commentaar

Luister naar Adriën zijn raad, ik sluit mij daar volledig bij aan.

Gepost door: Dreke | 07-11-12

Reageren op dit commentaar

Mooie collages. Ik al wel eens in Bergen Op Zoom geweest maar nog geen blog artikel over geschreven.

Groetjes,
Filip

Gepost door: Filip Demuinck | 07-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.