08-11-12

Hoe stom kan ne mens zijn ...

In de voormiddag was ik druk in de keuken bezig. Ik wou een winterse soep maken met allerlei groenten in stukjes, pasta letters en gehaktballetjes (zonder balletjes is het geen soep hé Lachen ). Terwijl de soep op het vuur stond te pruttelen had ik de aardappelen voor het middageten geschild en wou ik de princesseboontjes wassen.

Maar ik kon nergens de tweede stop van de pompbak vinden ... in de ene bak lagen de aardappelen in het water en ik wou de princesseboontjes in de ander doen ... hoe kon dit nu ... ik had nog net de soepgroenten gewassen ... euh ???

 .... toen de soep klaar was en ik met de soeplepel er eens goed doorroerde, vond ik de stop van de pompbak tussen de gare soepgroenten, de lettertjes en de gehaktballetjes.

Ik had hem samen met de soepgroenten in de pan gedaan ... Onbeslist.

Is dit het begin van het einde of gewoon even verstrooid? Schamen

Deze winterse groentensoep kon me opeens niet meer bekoren en ben helemaal opnieuw gestart, zonder plastieken pompbakstop deze keer.

19:10 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Eten en drinken | Permalink | Commentaren (6) | Tags: soep, koken, keuken, vergissing

Commentaren

He Chrisje goede avond gewenst maatje. Ja het stop in de soep dat kan gebeuren, dat is ouder komen ha ha, wat heb ik moeten lachen, dat was een goeie. Maar ja dat valt maar voor bij die dat meest bezig zijn. Alle maakt er nog een mooie avond van. Wij hebben deze avond champies klaar gemaakt voor de kleinkinderen, en we hebben ons geamuzeerd.
Groetjes van uit Waregem
Adriën

Gepost door: Adriën | 08-11-12

Reageren op dit commentaar

Hehe..het kan de beste overkomen hoor,zulke dingen..maar ik heb toch even smakelijk gelachen om je verhaal hahahaha neem me niet kwalijk hè! hahahaaa! Maar dan helemaal die soep overnieuw maken? In een grote pan soep zou je daar toch niks van proeven zeker? En in dat kokende water is die stop ook weer meteen goed schoon geworden! woehahahahahaaaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08-11-12

Reageren op dit commentaar

Allee, Chrisje, er was toch niks aan die soep ! Je keek alleen even of die stop echt tegen heet water kan... ! Ja, dus ! Zoiets komen we allemaal wel eens tegen...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 08-11-12

Reageren op dit commentaar

Ik kan de vorige bloggers alleen maar bijtreden. Die stop was goed gekookt en alles wat goed gekookt is is zuiver! Dus je soep ook hahahaha!Ik zou die zeker niet weggegooid hebben en als je niks zegt dan weten je huisgenoten het niet eens en proeven doen ze het evenmin.

Gepost door: magda | 08-11-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje.
Maar aan die soep was toch niets aan omdat er ene stop mee in de soep geraakt was.Maar ne mens kan toch wel eens verstrooid zijn hé...
Groetjes.

Gepost door: Rene | 09-11-12

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje,

Awel, ik zou ook terug opnieuw begonnen zijn
Mag er niet aan denken dat die stop mee gekookt heeft, kreeg de grissels toen ik het las en net als jij zou ik terug helemaal opnieuw beginnen, zeker weten!!!
De volgende keren gaat u dat niet meer overkomen denk ik!!! hihiiii
Wens je nog een fijne dag verder!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 09-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.