07-02-13

Moet je nu horen ...

Zoals jullie weten woont onze kat Fien in het tuinhuisje. Ze is een gesteriliseerd poezenvrouwke en gaat haar gang.    Ze heeft een paar poezenvriendinnen uit de buurt, die regelmatig van haar etensbak komen mee smullen en over die etensbak ga ik jullie iets vertellen.

Het is een dispenser waar ongeveer 2kg korrels inkunnen, zo heeft de poes steeds wat te eten, ook als we er een dagje niet zijn. De dispenser heeft een holle bodem en nu vonden we vorige week restjes roodvlees en kippestukjes eronder. Zou Fien haar eten daar verstoppen? Nee toch ... een hond gaat het overbodige verstoppen maar een kat toch niet. Geven we haar teveel eten, als we thuis zijn, krijgt ze elke morgen ook zachte voeding uit blik en af en toe wat tafelrestjes en die tafelrestjes vonden we onder de dispenser.

M'n man heeft in de holte onder de eetbak een muizenval gezet en bingo ... al van de eerste nacht was het raak. De volgende nacht weer prijs. Hij heeft een ganse muizenfamilie gevangen.

Hoe lui kan een kat zijn ... ze slaapt in haar iglo die vlak langs de dispenser staat ... haar vlees wordt gestolen door een muizenfamilie die bij haar in het tuinhuisje woont ... en baasje die moet de muizen zelf vangen Lachen.

23:11 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren, Natuur | Permalink | Commentaren (3) | Tags: natuur, poes, fien

Commentaren

Hahahahaaa...ja ja..dát is echt een kat van nu! :-)

Gepost door: mizzD | 08-02-13

Reageren op dit commentaar

Je moest mijn glimlach zien, Chrisje... !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 08-02-13

Reageren op dit commentaar

Liever lui dan moe, zal ze gedacht hebben :-) Tegen de honger hoefde het niet.

Gepost door: bea | 08-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.