12-05-13

Flora vertelt ...

 "Na een voormiddag rennen en dolle pret, heb ik de baasjes helemaal gek gemaakt. Baasje had het druk met een nieuw hekje timmeren om me in de tuin te houden naar ik hoor. Ik maakte het zo bont, de woonkamer was een zootje zei vrouwke, dat is goed gedaan vind ik, dieren wonen toch in de zoo. Ze besloot om me in de bench te doen. Ik vind dit helemaal niet erg omdat ik dan lekkere brokjes krijg ... maar deze keer bleef m'n bakje leeg. Vrouwke liep wat heen en weer, heen en weer (ze doet dan alsof, ik weet dat wel, het staat in de boekjes : hoe voed ik een pup op ppppfffff ... ) en weg was ze met dat vrroemmmding ...

Na mijn schoonheidsslaapje was ze er weer, ze liep wat heen en weer en had lekkere geurtjes bij. Ik mocht uit de bench en ik spurtte naar buiten, ik hurkte deze keer in recordtempo want ik weet al dat ik daarna terug binnen mag naar de lekkere geurtjes in de grote doos. Ik raakte helemaal in overdrive ... bij het zien van zoveel nieuws.

Vrouwke vulde een koude kast, ik danste om haar heen om toch niets te missen, ik vond dit zo boeiend dat ik het van naderbij wou ontdekken, klauterde in de koude kast. Aardbeien ... nee, bleekselder ... jakkes. Ik rook een heerlijke geur, het lekkerste ooit ... en beet en beet maar tevergeefs vrouwke schreeuwde van nee, nee Flora nee en trok aan mijn lijfje ... ik liet niet los, no way, deze schat zou ik hebben!

Maar vrouwke won en dat lekker ding verdween weer in de koude kast! Ik hoorde vrouwke aan baasje vertellen dat ik in de gebakken kippeborst gebeten had. Nu weet ik ook ondertussen hoe dat lekker stuk noemt, want vrouwke heeft het al aan iedereen verteld die langskomt. Ik kijk dan aandoenlijk en iedereen smelt hi hi ... krijg weer een zoentje op m'n neus, een knuffel en mag weer vrij rennen yeaahhh ...  ik krijg ze nog wel".

 

08:51 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren, Natuur, Shoppen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: flora, huisdier, natuur

Commentaren

Hallokes

een dikke proficiat me jullie nieuwe kroost, geniet met volle teugen
van het jonge leven maar ook van de liefde die Isis jullie zal geven als dank voor haar nieuwe leven.

We kijken uit naar de vele leuke verhalen en fotokes die nog volgen.

Nog een fijne Moederdag!

Gepost door: ingrid | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

Bedankt Ingrid, vele groetjes van ons beiden.

Gepost door: Chrisje | 12-05-13

Hehe..is lekker hè..gebakken kip..daar word ík op mijn leeftijd nog steeds wel hyper-enthousiast van! hehe wroefff!
Kwispelsss!

Gepost door: Axel | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

Hoi lieve Axel, jij bent een schat! Zachte aai voor jou! Groetjes aan je vrouwke met de wandelschoenen!

Gepost door: Chrisje | 12-05-13

Hahaha! Wat een kapoen is die Flora ! Veel erger dan onze hooligan ;-)

Gepost door: sandra | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.