12-05-13

Het is nog wachten op warmer weer ...

We zijn 12 mei en het wordt 's avonds frisjes in huis. We leggen een paar blokken hout in de kachel en de woonkamer warmt snel op. Ook Isis gaat op haar mat voor de kachel zich opwarmen. Morgen wordt het een speciale dag voor haar!

DSC_4874.JPG

19:20 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Familie, Huisdieren, Natuur | Permalink | Commentaren (2) | Tags: natuur, koude, houtkachel, kooiker

Commentaren

Leuk te lezen dat het allemaal zo vlotjes is gegaan met de hondjes! Ik hoop dat je aan allebei héél lang plezier beleeft!
En zo gaan we hier de avoturen kunnen lezen van die twee lieverdjes !

Een mooi communiefeest hadden jullie en wat zag oma er stralend uit!

Gepost door: magda | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

Wat fijn Isis, net zoals in Altforst, lekker dicht bij de kachel, hier lag ze altijd op de stoel van opa voor de kachel en als ik op de bank lag dan nestelde ze zich in mijn knieholte of lag ze aan mijn voeteneind, ik gun het haar zo enorm, ze is het waard en ze heeft het verdient. Mijn verstand zegt nog steeds dat het een goede beslissing was want met een hartoperatie achter mij en een opname voor de boeg moet het verstand zegevieren maar nogmaals natuurlijk doet het pijn en natuurlijk doet het goed dat Chris en Omer de perfecte baasjes zijn, en Isis wat ben je toch moeders mooiste.

Gepost door: Roel | 13-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.