14-05-13

Flora vertelt ....

"Ik denk dat er wat fout loop met vrouwke ... gisteren zei ze aan m'n zusje Isis altijd hetzelfde " ... zit zit zit Isis zit ... goed zo ...  zit zit zit Isis zit .... goed zo ... flinke meid ..."  pppfffff... hoe irritant voor mijn puppy-oortjes.

Vandaag begon vrouwke opnieuw ... had m'n grote zus dat niet direct door ; ikke wel hoor, ikke zette me ervoor ... er langs ....en nog eens ervoor ...... zit is zit ... ikke weet dat al ... maar het brokje ging naar Isis. En ik gaf het voorbeeld ... en dat is niet eerlijk, ik ben klein en zij is groot.

Na een tijdje had zus het eindelijk door ppppffffff ... gaan zitten voor een brokje ... zo eenvoudig is dat.

Mijn vrouwke zegt dat ik het binnenkort ook moet leren ... ze onderschat een kooikerpup, dat is duidelijk. Ikke ga aan baasje vragen voor een nieuw brilletje voor vrouwke.

Vele pootjes van een misnoegde kooikerpup"

DSC_4894.JPG

ikke toch dikke vriend van vrouwke   Onschuldig

08:59 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Natuur, Tuin | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

Wat heerlijk dat Flora ook al probeert om het alemaal goed te doen voor het vrouwke ;-)
Het zijn echt schatten van pups van Mira, Roosje en Hussel. En fijn dat het met Isis ook allemaal goed gaat. Genieten!

Gepost door: Arrienne | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

Wat een leuke foto!! :-) Isis lijkt daar best wel wat op Kelly hè..een schrandere blik heeft ze. Maar op haar 9e pas leren zitten? dat zal niet makkelijk zijn..jonge honden leren véél sneller. Het gaat 'r vast toch wel lukken..onze eerste, Lennox, leerde op z'n 9e nog dat ie niet meer op de bank mocht (we hadden toen een nieuwe bank gekocht)..heel knap van 'm vonden wij. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

Hoi hoi, ze kon het dezelfde dag al en is zo pienter dat ze al gaat zitten op voorhand! Ik heb het aangeleerd omdat het er aan de eetbak veel te druk aan toe ging. Nu moet ze eerst zitten en dan krijgt ze haar brokjes, later komt er 'blijf' bij. Leuk om te doen en de honden genieten er ook van omdat ze ervoor beloond worden. Mvg

Gepost door: Chrisje | 14-05-13

Ik zei het al..schrandere blik..en ze ís dus ook heel erg schrander! Knap hoor..je mag 'r van mij ook nog wel een beloninkje geven voor die puike prestatie hehe! :-)

Gepost door: mizzD herself | 14-05-13

3 dikke vrienden, Chrisje ! Mooi om te zien !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

Je hebt zeker je handen vol met die twee . In elk geval fijn dat er zo vlug al reactie is van Isis en Flora zal dat ook wel vlug kunnen want zeggen ze niet "zien doen is ook doen"

Gepost door: magda | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

Chrisje goede morgen Ik heb mijn laptop mee gedaan naar het ziekenhuis, zo kan ik eens bloggen terwijl Jeske haar chemo krijgt.
En zo mooie foto, met de hondjes prachtig.
Groetjes en dikke knuf xxx
Adriën

Gepost door: Adriën | 15-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.