19-05-13

Flora vertelt ...

"Deze ochtend - veel te vroeg ppppfff - ging vrouwke met ons buiten spelen, ze had een balletje voor ons bij. Heel enthousiast dat vrouwke was, ikke iets minder .... was nog een beetje slaperig en het natte gras kietelde mijn buikje. Vrouwke rolde balletje over het gras en mijn grote zus Isis ging erachter ... ooohhh ... Isis speelt ook graag met een balletje, dat wist ikke niet ... maar dit is MIJN balletje en ikke rennen zo hard m'n pootjes me dragen konden ... ikke was eerst bij het balletje en deed een tijger na .... grrrr grrrr ... grote zus was duidelijk meer gewoon en duwde me neer .... ik rende weg en zus kwam achter me aan en duwde me weer dreigend neer ... ze doet maar alsof. Ikke niet bang van grote zus ggrrrr .... grrrr.... ik durf zelfs aan haar tepels sabbelen, zachtjes maar ... dan denk ik aan m'n mams Mira.

Wat hebben we vandaag op het gras geravot. Vrouwke en baasje keken blij toe. Ikke overgelukkig met zo een lieve grote zus. Isis ik zie je graag en beloof je me om geen lipje meer te trekken.? Dan krijg je een likje op je snoet als je weer eens aandacht bij mij komt vragen, je bent een knuffelkont en als de baasjes bezig zijn, kom je bij mij aan ....

Ik ben gelukkig maar een beetje moe! Nu ga ik nog wat brokjes eten want vrouwke zegt dat ik flink moet zijn en mijn kom leegeten.

Als ik mijn dutje gedaan heb, ga ik vrouwke terug helpen : het wasgoed moet dringend gesorteerd worden, de droogrek leeggehaald, het tafellaken van de tafel, kranten goed leggen, watertrappelen in m'n drinkbakje ... ikke heb het druk tegenwoordig."

Jullie Flora de kooikerpup!

DSC_4982.JPG

07:33 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.