16-05-13

Natte pootjes ...

Na een zonnige namiddag gisteren, regent het vandaag al de ganse dag. Ook op zo een natte dag gaat de zindelijkheids training van onze kleine Flora door. Even naar buiten rennen samen met Isis om een plasje te doen. Flora vindt het niet erg dat het regent, ze gaat door de plassen op het terras rennen en met de voorste pootjes springen om het water te laten spatten. Flora is een kleine kapoen.

Isis vindt dit regenweer maar niks, ze loopt snel naar buiten, doet wat ze moet doen en rent dan terug naar binnen, daar blijft ze op de deurmat zitten en kijkt toe hoe Flora haar tijd neemt.

Aan de buitendeur staat ondertussen een regenscherm, mijn laarzen. Want ik moet ook steeds mee naar buiten ...

Als Flora binnenkomt rol ik ze in een badhanddoek, want meestal is haar pels vochtig en pootjes doorweekt. Soms ontsnapt ze aan de handdoek en laat een "natte pootjes spoor" achter doorheen de woonkamer.

natuur, huisdieren, kooiker

Na haar uitje in de tuin, gaat ze een dutje doen in de mand. Isis slaapt liever op de bank.

natuur, huisdieren, kooiker

16:51 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: natuur, huisdieren, kooiker

Commentaren

Wij kregen Ax in november..en ik was zó blij dat ie héél snel zindelijk was..! brrr..elke keer die kou en nattigheid in..pups zijn leuk maar ze zouden zindelijk gebóren moeten worden haha!
Weer heel schattige foto's! en ja..ze hebben allemaal zo hun voorkeuren voor een slaapplekje hè..Ax heeft altijd al graag heel dicht bij ons geslapen..Lennox zocht juist de afzondering op z'n eigen kussen.
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 16-05-13

Reageren op dit commentaar

Je hebt er wel je handen aan vol aan die twee hondjes. Maar je ziet zo dat ze het al gewoon zijn bij je en jij geniet zeker en vast van hun gezelschap. Leuk verteld wat er allemaal gebeurt.

Gepost door: magda | 16-05-13

Reageren op dit commentaar

zo schattig ...

Gepost door: Bianca | 18-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.