20-05-13

Isis vertelt ...

"Ik woon nu in een regenlandje waar de zon zelden schijnt ... steeds natte pootjes ... en vrouwke zet nog een waterbakje bij zodat de kleine zus kan pootje baden. Hoe verloopt mijn dagje hier in het groene Hageland?

Als de klok bijna op 23u staat, ga ik samen met Flora in de bench, elk zijn bench natuurlijk want Flora doet soms een beetje gek en scheurt kranten in reepjes.

Flora is dan uitgeteld en ik wil ook wel wat rust want met zo een drukke pup de ganse dag in de buurt. Al wat ik doe, doet zusje ook en ze loopt de ganse dag achter me aan.

Om 5u in de ochtend heb ik het gehad in mijn bench en zet luid m'n keel open, ik doe alsof ik een wolf ben en dat werkt hi hi hi , vrouwke stuift naar beneden en laat ons eruit. We gaan dan samen buiten snuffelen en ik kan m'n blaasje laten leeglopen. Zo help ik mee om zusje de plaskous zindelijk te maken en het werkt, zegt vrouwke al staat die ze er soms wat slaperig bij met dat gekke ding (waar ik eerst even bang voor was) boven haar hoofd.

Daarna komt het beste deel van m'n dagje, ik mag samen met vrouwke en Flora op de bank ... het is er lekker zacht en warm en samen dutten we onder een warm deken, tot ik baasje hoor ... dan doe ik terug alsof ik een wolf ben want ik vind baasje superleuk en heb hem al zoooolang niet meer gezien. Baasje knuffelt me en neemt Flora op de schoot, al zou ik het liever andersom zien. Straks ga ik samen met baasje in de tuin werken.

Na de baasjes hun ontbijt, krijg ik brokjes en Flora ook. Ik eet snel en ren dan naar het bakje van Flora, die heeft zo van die superlekkere kleine brokje, maar vrouwke zegt NEE Isis .... ik weet het wel maar de geur alleen maakt me een beetje wild.

Ondertussen kan ik 'zitten' en 'pootje geven', dan krijg ik wat lekkers. Het tuigje en de lijn vind ik maar niks, maar vrouwke zegt dat het later heel leuk gaat worden, dan gaan we wandelen waar (klik) veeeeel eendjes zijn en ook veeeeel water dat niet echt diep is. Ik doe mijn best en durf al tot buiten aan de lijn lopen, de dorpel dat was best spannend.

het vinne.JPG

Ik heb vrouwke horen zeggen dat ik samen met zus naar de dierenarts moet deze week. We rijden met de auto, en ik mag vooraan zegt vrouwke.

Ga ik terug een prikje krijgen? Ik hoop van niet maar vrees ervoor. Waarschijnlijk krijg ik een extra gezondheidsboekje voor de 'oudere hond', om mijn gezondheid goed in 't oog te houden, zegt vrouwke. Oudere hond ppppffff ... waar halen ze het?

Liefs van jullie Isis".

Isis en Kelly.jpg

Hier zien jullie mij, een paar jaartjes geleden en m'n halfzus en knuffelkont Kelly toen ze 6j was.

10:07 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Hoi Chris, mooi om te lezen en zo zie je dat "mijn kids"uit het oog zijn maar niet uit het hart. Isis kan het niet beter treffen dan bij jullie maar lol ze maakt er wel misbruik van zo te lezen, hier brulde ze nooit dus ze zal er wel een reden voor hebben. Flora kan idd veel van Isis leren en dat maakt het ook zo bijzonder. Ik denk vaak dat het niet beter kan, pup met een overplaatshondje en dat uit dezelfde kleine roedel helemaal top. Er zijn echter niet zoveel families waar ik een hondje overplaats en was mijn gezondheid goed dan plaatste ik natuurlijk helemaal geen hondjes over.
Wens je nog heel veel plezier van dit tweetal en zal alles op de voet blijven volgen, dikke knuffel voor Isis en Flora.

Gepost door: Roel | 20-05-13

Reageren op dit commentaar

Ahumm..oudere hond jaja..hier nog zo eentje hoor..moest al op m'n zevende over op seniorenvoer van de bazen pff wroeff! Nou ja..die waren ook héél erg lekker dus dat maakte niet zoveel uit hehe wroeff! En volgens de bazen scheelt het aan problemen dus okee..dan bén ik maar een senior hè hehe. Zolang ze maar rennen als we roepen hè Isis! hehe wroefff!
Kwispels en likjes voor jou..ook voor dat kleine onderdeurtje dat er daar nog bij jou rondloopt..dáár zou ik echt wel gék van worden hoor. Zus van het vrouwtje had ook ineens zo'n jonge druktemaker..nou, die heb ik snel eens laten zien wie de baas is hier hehe wroeff! En gelukkig zie ik die niet meer zóveel! hehe.
Stay cool hè maatje! wroeff!

Gepost door: Axel | 20-05-13

Reageren op dit commentaar

Chrisje wat is dat mooi lijk jij dat schrijft, jij moet daar veel plezier aan hebben, maar ook veel werk denk ik. Ik wilde dat ik dat eens een dag kon mee maken.
Groetjes en dikke knuf xxx
Adriën

Gepost door: Adriën | 20-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.