21-05-13

Alweer kraambezoek ...

Pinkstermaandag kwam de jongste zoon met zijn gezinnetje langs om Flora en Isis te ontmoeten. Toen de bel ging, stonden de honden al verwachtingsvol te kwispelen.

Maar toen ze de jongste kids zagen, renden ze terug naar de keukendeur ... en de jongste meisjes durfden niet verder komen ... ha ha ... ze waren een beetje bang van mekaar. Grappig om zien! Na een paar minuten was het ijs gebroken en kon het knuffelen beginnen, vooral met Isis dan toch, want de pup is voor het moment een bijtertje en wil overal op sabbelen en kauwen en de jongste (Astrid) was er een beetje bang voor.

Ze hebben samen buiten gerend, het was telkens oppassen om niet over Flora te vallen, want om de een of andere reden is die steeds overal. De regen hield voor een moment op en zo konden we buiten wat foto's maken.

We hebben een 'binnen' bbq gedaan, wat bijgepraat en de namiddag was snel om. Flora ging tijdens het eten onder een stoel liggen, of hoe zo een jonge hond al weet vanwaar het lekkers eventueel zou kunnen komen.

kennismaking met  flora.jpg

kennismaking met flora1.jpg

21:12 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Familie, Huisdieren, kleinkinderen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: huisdieren, natuur, kleinkinderen

Commentaren

Schattige foto's! :-)

Gepost door: mizzD | 21-05-13

Reageren op dit commentaar

Hadden ze ook een leuk cadotje bij ? En de suikerbonen want dat is toch bij een kraambezoek :-)

Gepost door: liliane | 21-05-13

Reageren op dit commentaar

Hallo Chris, Grappig hoe honden en kinderen op elkaar reageren. Toch is het niet vanzelfsprekend dat kooikertjes zo lief zijn naar kleine kinderen.
Isis is een knuffelhondje voor iedereen en ik denk dat Flora haar wel gaat volgen. De fase van Flora, bijten etc, is een periode die over gaat en is zeker niet uit agressie. Pups doen dat nu eenmaal omdat ze niet anders weten, ze moeten alles nog leren. Het hun manier om duidelijk te maken of je met Flora wil spelen want zo deden ze dat ook toen ze nog in het nest zaten. Groetjes uit Altforst.

Gepost door: Roel | 22-05-13

Reageren op dit commentaar

Chrisje mooie foto's prachtig, zo is zo lief om te zien. En Jij heb wel je werk ermee zeker, met die lieve beestjes.
Groetjes en dikke knuf xxx
Adriën

Gepost door: Adriën | 22-05-13

Reageren op dit commentaar

Wat gaan die twee verwend worden en niet alleen door jullie!

Gepost door: magda | 22-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.