24-05-13

Dolle pret bij de dierenarts.

Het was tijd voor een volgende reeks inentingen voor Flora. Flora en Isis mochten in de auto bij baasje op schoot, de dierenarts woont in dezelfde straat, een paar honderd meter verder. De dierenarts verwelkomde hun met een paar brokjes en al snel was het ijs gebroken. Eerst moesten ze op de weegschaal : Flora weegt 3,6 kg en Isis 9kg. Flora kreeg een spuitje en een pilletje om te ontwormen. Isis werd onderzocht en genoot van het geknuffel ... en de brokjes. Flora liet zich van haar gekste kant zien en dolde met Ann. Nadat de boekjes werden ingevuld was het klaar, zo snel ging dit. Thuisgekomen ging Flora een dutje doen in de bench van Isis, ze slaapt er door de dag liever in dan in haar eigen bench. Misschien heeft het iets te maken met het zachte en 'heerlijk geurend' kussen van Isis!

Naar de dierenarts.jpg

09:44 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren | Permalink | Commentaren (4) | Tags: dierenarts, inentingen, kooikers

Commentaren

Gefeliciteerd Chris, ik neem aan dat alles goed was met Flora en met Isis. Als deze controle ook goed is dan kan er niets meer mis gaan bij de laatste enting en controle. Het kan nog wel zijn dat er toch nog wormpjes afkomen maar eigenlijk zou dat niet mogen omdat ze hier veelvuldig een kuur hebben gehad. Hier is alles rustig en we wachten een volgend nestje af maar nu nog even lekker rust. De kachel brand al weer maaaaaaaaaaaaar buiten scheen vanmorgen ineens de zon, dat was schrikken. Chris, echt fijn dat alles goed gaat want natuurlijk voel ik mij ook verantwoordelijk en al doen we er zo veel aan, socialiseren etc, het blijft altijd spannend of ze het dan bij de nieuwe baasjes ook goed doen.

Gepost door: Roel | 24-05-13

Reageren op dit commentaar

Volgens mij wilde Floortje niet erg haha..die probeert op alle mogelijke wijzen uit de dokters armen te wringen hehe! Moet ze maar niet van die gemene prikjes geven hè! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-05-13

Reageren op dit commentaar

Goede Namiddag Chrisje, ik was blij dat alles goed was en gezond ook. Zo kunnen ze weer een jaar verder. Ja jullie zullen ook wel blij zijn he.
Hopelijk hebben wij rap een beetje zon ,dat we er kunnen mee wandelen.
Groetjes en dikke knuf xxx Adriën

Gepost door: Adriën | 24-05-13

Reageren op dit commentaar

schatig om te zien maar een bezoekje aan de dieren arts vergeten ze meestal niet volgende keer zal het niet zo makkelijk gaan Hopelijk krijgen we nu goed weer en krijgen we foto's van het dollen in de tuin met die twee mooi als ze goed overeen komen groetjes Sylvia

Gepost door: sylvia | 24-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.