24-05-13

Flora naar school ...

Op vrijdagnamiddag ga ik om 15u Elise en Astrid aan school ophalen. De school is dan bijna een uur vroeger klaar dan andere dagen en omdat ze niet te lang in de naschoolse opvang moeten, rij ik elke week naar hun toe.

Deze vrijdag was speciaal, Isis en Flora gingen voor het eerst mee. Alleen Flora ging mee op de speelplaats, terwijl Isis in de auto even moest wachten. Flora vond het te gek zoveel kinderen die rondliepen, ze rende achter de kinderen aan en kon niet beslissen met wie ze zou spelen. Tot Astrid en Elise eraan kwamen, toen had ze vaste speelmaatjes. Elise toch zeker, Astrid houdt zich nog een beetje op de achtergrond als het op honden in het algemeen aankomt. Het zou spannend worden want ze hebben 3 poezen bij hun thuis, die kozen op één na het hazenpad toen ze de 2 honden zagen aankomen, behalve Kruimel, die wou aanvallen, maar daar heb ik een stokje voorgestoken ... Kruimel is al altijd een voorvechter geweest. In de tuin zag Flora voor het eerst kippen (ze zijn nog niet volwassen), toen wou Flora erachter gaan, maar de kippen verscholen zich in hun hok en lieten zich de eerste tijd niet meer zien.

Het was een drukke namiddag voor de pup, in de auto naar huis sliep ze dan ook als een roosje (ik had een bench meegenomen, zo had ze haar eigen plekje). Isis zit vooraan langs me en vind met de auto meegaan toppie ... ze is ondertussen de lijn al een beetje gewoon en dat is handig voor de baasjes.

Na school komt de IJsjesman altijd aan de school staan, de meisje krijgen dan een ijsje en Isis mocht ook even meelikken. Elise was moe van een lange week en het vroeg opstaan, ze ging met een dekentje op de bank rusten en Isis deed net hetzelfde ... het zijn goede vriendinnetjes.

op school.jpg

22:15 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Eten en drinken, Familie, Huisdieren, kleinkinderen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: huisdier, kleinkinderen, school

Commentaren

Geweldige activiteit Chris, voor Flora een must maar eigenlijk ook voor Isis, beide honden vinden kinderen leuk en lief. Zie je hoeveel ze leren van alles wat jij met de honden onderneemt, geweldig en een groot compliment aan jou, jij bent hier de roedelleidster, het Alpha dier bij uitstek. Je durft de uitdaging aan en je weet wat de honden nodig hebben. weet je Chris, ............................................... neem er nog een hondje bij! Roosje is heel erg lief dat weet je. lol.

Gepost door: Roel | 25-05-13

Reageren op dit commentaar

ps. Zon ijsje lust ik ook wel heeeeeeerlijk en voor de kinderen genieten, daar zijn oma's dus ook erg goed in.

Gepost door: Roel | 25-05-13

Reageren op dit commentaar

Goeie vriendjes dus! :-)
(Axel is ook gek op ijs..ik vraag bij de Mac, als ik eens zo'n McFlurry koop, altijd een extra lepel haha)

Gepost door: mizzD | 26-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.