26-05-13

Banneux

We deden voor het eerst samen met de doggies een uitstap met de camper. Vandaag was het de laatste rit in de Ronde van België voor profrenners en het vertrek en aankomst was in Banneux. Banneux is een bedevaartsoord gelegen ten zuidoosten van Luik. Het is er heuvelachtig met bossen en veel groen. Bij mooi weer is het er heerlijk wandelen en fietsen, helaas was het weer spelbreker, ook voor de wielrenners.

Voor de hondjes was het allemaal nieuw in de camper, maar ze vonden het super omdat alles zich op een kleine ruimte afspeelt, en ze kunnen goed volgen wat er allemaal gebeurt, vooral dan wat betreft eten ...

Isis waakt in de camper, ze slaat aan als er iemand tekort aan het raam komt! Dat is snel meid, het kleine huisje is  haar terrein .....

Voor Flora hadden we de bench meegenomen, zodat ze tijdens het rijden (een uurtje ongeveer) veilig zat, Isis zat bij mij op de passagiersstoel, of soms ging ze aan de voeten liggen.

We kwamen aan in Banneux met regen en vertrokken er ook met gietende regen. Tussendoor moesten de hondjes eruit om hun plasje, vooral Flora dan om haar zindelijkheidstraining verder te laten verlopen en dat ze niet gaat plassen op het tapijt van de camper. Ze heeft dat flink gedaan, zonder een ongelukje ... niettegenstaande het natte gras waar ze telkens op moest. Isis heeft veel geslapen, ik had de verwarming aangezet en het was lekker warm in de camper. De kleine Flora had een nieuw speeltje gekregen en gaf de groene schildpad ervan langs ...

Het was een gezellige uitstap, en had het zonnetje geschenen was het nog beter geweest! Tijdens de doortocht van de kletsnatte renners heb ik een paar foto's gemaakt.

met de camper.jpg

banneux.jpg

camper.jpg

 

 

 

21:37 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Natuur, Vakantie | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Ja..dat zijn dingen die ze ook moeten leren hè..en gelukkig viel het reuze mee zo te zien..ze waren al snel gewend! De honden die wij tot nu toe hadden waren ook snel aan het slapen in een tent gewend..is toch wel fijn hè als je altijd kampeert hehe.
Knappe foto's van de wielrenners..en dat in zúlk weer! chapeau!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 26-05-13

Reageren op dit commentaar

Eerste vakantiereisje... Heerlijk, toch, Chrisje ?!
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 27-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.