27-05-13

We verkennen de buurt ....

Flora vertelt :

2013-05-25 09.20.39.jpg

"Vandaag scheen volop het zonnetje, vrouwke en ikke gingen een kort toertje fietsen. Ikke mocht vooraan in het korfje zitten op het dekentje van Isis. De wind waaide door m'n pelsje ... ikke vond dit superleuk.

We gingen samen van die lekker puppiebrokjes kopen, ik eet veel zegt vrouwke, en de brokjes zijn bijna op.

 In die winkel zijn nog andere lekkere en mooie hondenspulletjes zei vrouwke, ze wil een tuigje kopen voor mij, iets eenvoudig wil ze, zonder glitter en toeters en bellen .... pppfffff.

We vertrokken en ik zag voor het eerst de overbuurman in de tuin, hij zwaaide naar ons en zei : wat een schatje ... was dit op mij of op vrouwke? Op zijn dak zaten veel duiven die allemaal tegelijk opvlogen ... whow dat had ik nog nooit gezien. Wat verder kwam een buurvrouw thuis van boodschappen doen, ik rook het al van ver ... het gebakken, nog warme kippetje. Mijn neusje ging heen en weer en ik kon m'n staartje niet stilhouden.

Toen werd het even eng : een te grote bordercollie blafte naar ons, hij trok een lipje en ikke zag z'n reuze tanden. Daar werd ikke erg bang voor, het is een hond zonder uitdagingen in een veel te kleine tuin, zei vrouwke en ikke voelde me precies de uitdaging .... bbrrrrr. Vrouwke zag het ook dat ikke dit niet leuk vond en besloot een andere keer om brokjes te gaan ... wat was ikke blij toen ikke terug thuis in mijn rustige tuin was.

DSC_5355.JPG

Baasje en Isis werkte samen in de moestuin en ikke ging mijn kleine schopje halen om te helpen. Maar het was niet nodig zei baasje ... ikke kwam net te laat, het werk was plots klaar.

Ppppffff ... vond ikke dus maar niks en ikke slimme hond weet : ze wilden me er gewoon niet bij!

Baaske en Isis hebben altijd plannen zonder mij en dat is niet eerlijk! Ikke snel naar vrouwke lopen voor duizend kusjes."

17:58 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Familie, Huisdieren, Tuin | Permalink | Commentaren (6) | Tags: natuur, fietsen, tuin

Commentaren

Chrisje goede avond, wat heb je mij doen lachen , mooie foto's super mooi verhaal.
Groetjes en dikke knuf xxx Adriën

Gepost door: Adriën | 27-05-13

Reageren op dit commentaar

He, Flora, wie was er banger, jij of het baasje? Maar ze had groot gelijk om een straatje verder te gaan. Van die kip is wel heel erg vervelend en ook beetje kinderachtig van vrouwke om er ook niet een paar te kopen, eentje voor jou en eentje voor de rest van de familie, die Isis moet toch aan de lijn doen. Jeetje werkt die Isis in de tuin? Dat had ik eerder moeten weten dan had ze hier de 2 hectare wel eens bij kunnen houden. Flora ik heb een tip voor je. Vraag eens aan het vrouwke of ze ijs gaat kopen dat is heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker en weet je doe je samen met het vrouwke een ijsje op eten, Jij een likje, jij nog een likje dan Vrouwke een likje. Isis nee joh die moet aan de lijn doen.
Je moet wederom de groetjes hebben van Roosje.

Gepost door: Roel | 27-05-13

Reageren op dit commentaar

Mooi verhaaltje van flora en wie was het bangst vrouwke of flora En vrouwke zal af en toe ook wel wat kip geven als je wat groter bent. en dat is lekker hoor. Helpen in de tuin ben je nog wat klein voor, in de tuin kan je nog meer doen op onder zoek naar de bloemekes en een gezellig slaapplaatsje in de zomer in de zetel zo ik wens je nog een fijne dag

Gepost door: Sylvia | 27-05-13

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje!

Wat is Flora mooi geworden!
Het is een echt schatje!
Nog een gezellige avond!
Lieve groetjes Annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 27-05-13

Reageren op dit commentaar

Woww..dat was een spannend ritje! Dát hoefden wij onze honden niet te leren..zitten in een fietsmandje..naast de fiets lopen hebben we met Lennox wel gedaan, maar was met Axel niks..die trekt je gewoon van je fiets als ie iets interessants ruikt haha!
Mooie foto! :-)))
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 28-05-13

Reageren op dit commentaar

Grappig verhaal . Dan kwam je toch weer thuis zonder puppy brokken.'t Is een gelegenheid om nog eens met de fiets er opuit te trekken en misschien kom je dan die boze hond niet tegen.

Gepost door: magda | 28-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.