02-06-13

Alweer kraambezoek.

Vandaag kwam de oudste zoon langs, kleinzoon Mauro en kleindochter Luna hadden de hondjes nog niet 'in 't echt gezien'. Ze waren de voorbije weken erg ongeduldig om langs te komen. Vandaag was het zover en ze hebben ervan genoten. De zon was van de partij, dus konden buiten eten en werd het geen binnen bbq, zoals vorige keer toen de jongste zoon langskwam.

Luna en Mauro hebben de ganse tijd met de hondjes geknuffeld, ze wilden niet graag terug naar huis. Maar de namiddag vloog om en morgen is het een schooldag en het is een paar uurtjes rijden ... ze wonen aan de andere kant van regenlandje en ze waren moe, net zoals Flora, die was helemaal uitgeteld en viel op m'n schoot in slaap. Isis had zich al een tijdje in haar bench terug getrokken, moe van het knuffelen.

Zoals steeds werden er foto's gemaakt :

bbq.jpg

mauro en luna1.jpg

mauro en luna2.jpg

mauro en luna3.jpg

mauro en luna4.jpg

20:45 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Eten en drinken, Familie, Huisdieren, Tuin | Permalink | Commentaren (3) | Tags: natuur, tuin, bezoek, kleinkinderen

Commentaren

Ze zien er er zeer lief uit en fantastisch mooi.

Groetjes,
Filip

Gepost door: Filip en Kristel | 02-06-13

Reageren op dit commentaar

Jullie konden het niet beter treffen ! Zon en buiten kunnen zitten .En natuurlijk alle aandacht voor de hondjes.Voor opa en oma een blij weerzien met de kleinkinderen en natuulijk ook met de oudste zoon ,want als die aan de andere kant van ons landje woont dan staat hij ook niet elke dag aan je deur.

Gepost door: magda | 02-06-13

Reageren op dit commentaar

Hoi Chris, als de honden zoals op de foto, zo goed omgaan met jullie kleinkinderen, nou dan heb je super dogs. Misschien beetje stom om het over ons te zeggen, maar dit is dus representatief gedrag van al onze honden en ja dat is voor kooikers uniek. Kooikers die niet in huis zijn geboren, in kennels leven, niet of te weinig in contact komen met kinderen en volwassen mensen, dat worden honden die terughoudend zijn. Fokken is een kunst en kost heel veel tijd, aandacht en verstand van zaken. Wij leggen echter niet meer dan de basis en de baasjes moeten het dan verder voortzetten en jullie doen het helemaal super.

Gepost door: Roel | 03-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.