05-06-13

Hier moest ik even om lachen :

In de vroege ochtend, nadat de hondjes buiten geweest zijn, hebben ze meestal hun knuffelmoment : Isis zoekt aandacht bij de kleine Flora en legt zich op haar rug bij de pup. De kleine Flora heeft al echte hondse maniertjes : ze geeft Isis een flinke likbeurt : oortjes, elk tepeltje wordt getest of er wat lekkers komt en ... zo verder ... niks wordt overgeslagen! Isis laat het zich allemaal weggevallen en geniet van het gesnuffel en gelik.

Wij denken dat de kleine Flora ook een grote knuffelkont gaat worden!

Wij genieten van die twee met mekaar bezig te zien .... eenvoudig, heerlijk gezellig!

DSC_5281.JPG

09:29 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren | Permalink | Commentaren (4) | Tags: huisdieren, knuffelen

Commentaren

Als ik het lees denk ik aan de dingen die jij schrijft onder "klein geluk". Ik lees de berichten en denk "mijn groot geluk". Niet dat ik ook maar een moment bang was dat het niet zou klikken tussen Isis en Flora maar om te genieten van het feit hoe mooi de eigenschappen zijn van "mijn" kooikerhondjes. Ik zie nog jouw schrikreactie tijdens de puppydag toen Isis Flora bestrafte, heel natuurlijk gedrag voor ons maar voor jou schrikken. Isis zal Flora mee opvoeden absoluut en Isis is voorlopig de baas, het alpha dier. Flora toont keurig haar onderdanigheid door Isis te verzorgen en zal daarom ook beloont worden door Isis, ze zal ook Flora gaan verzorgen en laat het toe dat Flora bij haar wil drinken. Mijn conclusie is ook dat het heel erg goed is geweest dat je nu 2 honden hebt i.p.v. 1, het is natuurlijker, hondvriendelijker want een hondje is een roedeldier, ook een paardje alleen is bv zielig. Neem tot slot de intense manier waarop jij/jullie van de honden genieten en het is compleet. De hondjes kunnen het zich niet beter wensen en voor mij is het veel gemakkelijker te accepteren dat ik door omstandigheden afscheid moet nemen van een paar hondjes. Neem van mij aan dat het pijn deed, pijn doet maar met het lezen van alle blogs, het zien, het invoelen, het mee beleven van de avonturen, maakt het veel gemakkelijker. Ik verneem nu ook dat ik rustiger ben nu ik al minder hondjes heb en ben minstens zo gelukkig en alle hondjes hier krijgen nu ook meer aandacht. Isis was, is en blijft een schat en Flora zal net zon grote knuffelkont worden als Isis. Daar zijn we wel een beetje trots op dat al onze honden zon groot knuffelgehalte hebben want heel veel kooikers zijn juist minder vriendelijk. Al die knuffelkonten horen bij die andere knuffelkont met de naam Chris.

Gepost door: Roel | 05-06-13

Reageren op dit commentaar

Het allerliefste wat ik ooit van twee honden gezien heb, was toen wij een logeerhondje hadden en die bleef wat onrustig ronddrentelen 'snachts, van haar kussen rond het bed en weer terug op haar kussen. En dat Lennox, die op ons voeteneind lag zoals gewoonlijk, eraf sprong, naar haar toeliep en daarna voor haar uit, zodat zij volgde, het bed op en ze allebéi op het voeteneind heerlijk rustig in slaap vielen. :-)
Wat kan je toch genieten van die beesten hè! :-)))
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 05-06-13

Reageren op dit commentaar

Chrisje goede avond gewenst, Ja onze charly kan dat ook s'morgens een uur lang. Geniet maar van je hondjes je zie er stralend uit meisje.
Groetjes en dikke knuf xxx
Adriën

Gepost door: Adriën | 05-06-13

Reageren op dit commentaar

Het moet heerlijk zijn om die twee hondjes zo lief met elkaar bezig te zien. Dat is genieten voor jullie hé!

Gepost door: magda | 05-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.