08-06-13

Opnieuw kraambezoek voor Flora en Isis.

Zaterdagnamiddag kwamen de eerste baasjes van Kelly op bezoek. Het was voor hun een lange tocht uit het verre Amsterdam. Het was een blij weerzien, ze waren het laatst hier 2j geleden, om afscheid te nemen van een zieke Kelly.

Vandaag kwamen ze om de kooikertjes te ontmoeten, ze volgen ook deze blog, maar life is life en heeft meer knuffelwaarde.

ontvangst1.jpg

We dronken koffie en aten een hele stapel pannenkoeken, en aardbeien met slagroom ...

geschenkje.jpg

Pakjes waren er voor iedereen, lekkere brokjes en speeltjes voor de hondjes, wij kregen een streekdrankje - Westeindertje uit Kudelstaart, en een mok met een kooikerhondje op ...Zoenen.

flora zwemmen.jpg

Flora, de waternimf zorgde voor de randanimatie met haar waterballet, wat een waterrat is ze toch ...

zwemmen2.jpg

Snel droogwrijven en dan opnieuw erin ... de kleine rakker, gekke meid!

gezellige namiddag.jpg

We genoten van mekaars gezelschap .... we hadden heel wat om bij te babbelen!

lekker broodje eten.jpg

Toen was het tijd voor een hapje : met tonijn gevulde perzikken, franse kazen met druiven,

meloen met serranoham

issis geknuffelt.jpg

Isis genoot van deze knuffel namiddag, ze is de halfzus van Kelly ... ook speciaal voor hun!

Het was een speciale, onvergetelijke namiddag ...

De hondjes liggen nu lekker te slapen, Isis op haar deken en de kleine Flora languit in de bench!

22:09 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Eten en drinken, Huisdieren, Natuur, Tuin | Permalink | Commentaren (5) | Tags: huisdieren, bezoek, eten en drinken

Commentaren

Dat zal deugd gedaan hebben dat badje. dat die klein dat zo graag doet. En dan dat mooi feestje beschuit met muisjes dat zal wel genieten geweest zijn. Je weet er echt een mooi feest van te maken. Zo het voornaamste is dat je genoten hebt en dat je nog veel vreugde mag hebben aan je hondjes

Gepost door: sylvia | 08-06-13

Reageren op dit commentaar

Ziet er heel gezellig uit..en ja, die kleine Flora is echt een waterratje zo te zien hehe..wij krijgen Axel écht niet in zo'n badje..al is het nóg zo warm! :-)
Heb zelf van die mokjes met een Engelse setter erop..die hebben ze hier voor bijna alle rassen..zijn mooitjes!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 09-06-13

Reageren op dit commentaar

Hallo Chris,
Ziet er allemaal heel gezellig uit en ik heb respect voor de eerste baasjes van Kelly. Ik lees met bijzonder veel plezier jouw blogs en blijf op deze manier op de hoogte van Isis en Flora. Ik heb je eerder aangegeven dat ik op dit moment er zeker niet aan toe ben om Isis op te zoeken. Het zou voor mij te confronterend zijn en te veel pijn doen. Misschien kom ik ooit zover maar voorlopig niet. Confrontatie doet pijn en Isis en ik moeten ons eigen weg vervolgen. In het geval van Isis zal Isis er minder last van hebben dan ik, de hondenpsychologie is nu eenmaal een andere dan die van de mensen. Ze heeft het super goed bij jou en ze krijgt in verhouding ook meer aandacht. Ik moet de aandacht verdelen over 10 lieve kooikertjes. Ik heb van Isis dus onze Isis de tweede, met de roepnaam Spotje, ik zal eens een paar foto’s van haar posten op facebook. Zelfde karakter ander uiterlijk. Ik kijk vooruit en zie in Isis de tweede de toekomst voor haar en voor mij met een garantie dat de genen van Isis worden doorgegeven want ook Isis de tweede zal ooit pups krijgen.
De geschiedenis van Isis nog even op een rij:
De stammoeder was Helen, vernoemd naar een nichtje in
Australië, zij kreeg Kitty, de moeder van Jouw Isis en van Isis heb ik dus weer Isis 2. Pandoer was een fijne reu erg lief maar was een kennelleven gewent en kon hier moeilijk wennen aan zijn vrijheid. Pandoer wou ook nooit in huis slapen en sliep dan bij de paarden in de stal.
Heel veel kinderen van Pandoer hebben zwart in de vacht maar zijn geen tricolor. Een aantal van de pups die wij gefokt hebben uit de lijn Pandoer en Helen, lijken heel sterk op elkaar.
Voor mij dan ook de vraag aan de vorige eigenaren van Kelly of ze in Isis veel gelijkenis zagen. Op mijn site staan nog een paar mooie foto’s van Pandoer maar ook van de andere voorouders van Isis en vergeet niet dat Flora ook verwant is. Het is haast een garantie voor liefde en blijdschap want de goede genen zijn heel sterk verankerd, daar doen wij nog steeds ons best voor.
Chris wie weet komen we ooit op bezoek maar ik hoop dat je begrip hebt voor de situatie, de pijn is nog niet weg maar alles komt altijd goed

Gepost door: Roel | 09-06-13

Reageren op dit commentaar

...hoe zou men zoiets kunnen vergeten, al dat lekkers voor ieder...groetjes van rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 09-06-13

Reageren op dit commentaar

CHrisje ,dat zal zeker een dag zijn die je wilt inkaderen!

Gepost door: magda | 09-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.