09-06-13

Voor het eerst naar de puppy-klas!

Flora vertelt : "Vrouwke had m'n tasje met beloningsbrokjes mee, samen met mijn korte lijn. Het was erg spannend daar bij de puppy-klas. Een lieve mevrouw kwam kennismaken en ik kreeg een super grote brok. Ze aaide me over mijn kopje en ik beet in haar hand ... hi hi ... ze vond me een schatje.

Toen was het tijd en moesten we in de rij ... ikke lekker niet ... ikke wil rennen ... maar vrouwke vond dit geen goed idee en ikke moest gehoorzamen zei vrouwke. Ikke beetje ongelukkig kijken.

De mevrouw vertelde veel aan vrouwke ... ikke me een beetje vervelen want ikke wilde rennen. Niet doen zei de mevrouw : netjes stappen Flora ... pppfffff ....ikke haat puppy-klas.

Maar ik weel al wel dat als vrouwke : "Flora voet" zegt, ikke een snoepje krijg. Ikke vlug zitten op vrouwkes voet en klaar is kees.

Isis kwam nieuwsgierig aan de draad kijken, samen met baasje ... ikke wou met Isis spelen maar vrouwke zei : "volgen Flora" ... ja ja ...ikke kom al.

Zo ging het een hele tijd door, totdat we mochten 'spelen' yeahhh ... ikke vechten met zachte labrador en nog een grote pup (bordeaux dog) met veel kwijl ... ikke vind dit leuk. Ikke heb dikke vriendjes in de klas ... ikke volgende keer terug spelen met m'n vrienden.

Volgende woensdag mag ikke terug zei vrouwke, ikke moet nog veel leren en vrouwke ook ... heb ik gehoord!

eerst puppy les.jpg

22:37 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren | Permalink | Commentaren (3) | Tags: huisdier, hondenschool, puppyklas

Commentaren

Goedemorgen Flora, of uhhhhhhhhhhhhh chris. Aan wie moet ik nu deze woorden richten? Flora vertelt en ik lees het goed en toch zie ik het vrouwke voortdurend op de achtergrond. Wat een leuk gedoe op zon puppycursus. Wat goed voor die kleine, grote Flora die in eens moet leren om te luisteren en wat zal het moeilijk zijn om niet te rennen en lol te maken. Voor brokjes tja daar zal die Flora wel heel erg veel voor doen. Ik vraag mij dan meteen af waar chris gevoelig voor is, met ander woorden waar doet Chris nou veel voor. Geen brokjes lijkt mij maar een bloemmetje misschien. Nou ja haar klein geluk is al een hele grote beloning. Flora, die rode tas met de naam Frolic erop ziet er veel belovend uit al zit er geen ijs in een lekker brokje is ook al goed. Zie ik het goed dat je over die hoge barricade moet springen? Ging je er over heen of kon je er nog onder door?. En het vrouwke? Moest het vrouwke er niet overheen springen? Wel goed dat je 2 supporters had meegenomen, Omer en Chris, waren ze trots op jou?

Gepost door: Roel | 10-06-13

Reageren op dit commentaar

Leerschool, met een goed resultaat... !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 10-06-13

Reageren op dit commentaar

Hehe..dát is echt iets wat Axel niet lang volhield..of eigenlijk..het baasje niet! Axel was absoluut geen gehoorzame pup..het was een duveltje uit een doosje en hij bracht de andere hondjes op een idee hehe. Dus denk niet dat ze er erg rouwig om waren dat we het na drie maanden proberen wel genoeg vonden. En uiteindelijk heeft ie toch nog heel veel geleerd hoor! ;-)

Ik wens Flora én het vrouwtje heel veel succes..en uithoudingsvermogen vooral hehe!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 10-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.