15-06-13

Over de Mega Mindy en 2 Deense doggen ...

deense dog.JPGVrijdag had ik een afspraak bij de dierenarts, de kleine Flora zou haar 3e enting krijgen en Isis ging even mee om te wegen. Isis woog vorige keer 9,1 kg en ik wou weten of ik goed bezig ben ivm haar hoeveelheid korrels die ze dagelijks krijgt. Ze verdikt snel en ik wil toch proberen haar gewicht op punt houden. Isis is een klein en fijn hondje en haar ranke pootjes zouden een dikke buik en brede rug niet kunnen dragen ... vermoed ik. Haar gewicht was nog precies hetzelfde als een kleine maand geleden.

Flora kreeg haar derde enting, ze jankte deze keer wel flink toen het spuitje werd gezet ... maar ze kreeg prompt een paar lekkere hondensnoepjes en die gingen goed binnen. Ook kreeg ze een pipetje op de rug, deze keer Isis ook.

Ik kreeg ontwormingspilletjes mee om Flora in juli een herhaling te geven. Flora weegt net geen 5kg, is prima. Haar oortjes, tandjes, pels enz. werd uitgebreid nagekeken en we (baasjes en fokkers) kregen complimenten ivm de algemene gezondheid en gedrag van Flora.

De dierenarts was verbaasd toen ze zich druk maakte tegen haar 2 volwassen Deense Doggen, ze liepen in de tuin en kwamen aan het raam kijken naar onze kleine drukmaker. Flora voelt zich af en toe wel eens Mega Mindy.

mega mindy.JPG

10:54 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren | Permalink | Commentaren (2) | Tags: huisdieren, dierenarts, kooikerhondje

Commentaren

Wat goed, gefeliciteerd en Mega Mindy, super, geweldig, ik kom woorden te kort, ik schiet vol, wat een geweldig karakter. Uhhhhhhhhhhhhhhhh Flora je bent wel klein hoor dus je legt het af tegen die monsters. Isis hoe is het met je? krijg je wel op tijd een ijsje. Hoe was het in Trier?

Gepost door: Roel | 15-06-13

Reageren op dit commentaar

Hehe..ze zien geen grootte hè..die honden, dat heb ik tenminste altijd begrepen hehe..maar een pupje leert nog wel dat ze voorzichtiger moet zijn..nu pikken ze dat gedrag nog van 'r..straks niet meer.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 15-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.