20-06-13

Flora vertelt ...

DSC_5282.JPG"Puppyles 3 ... wat een herrie ... de 'echte' kwam voor de eerste keer les geven. De mevrouw dus die de komende tijd, tot we naar de A-klas mogen, ons zal bijleren. Ikke hoorde dat ze een tijdje afwezig was wegens een mensenpuppy.

Ze wil dat de baasjes meer enthousiasme tonen, nog méér, bij deze temperaturen ging ikke er regelmatig bij liggen, en dat mocht ook. Ikke begin nu al een beetje de bevelen te kennen, maar vrouwke krijgt meer opmerkingen dan ikke ... hi hi ! Vrouwke toch!

Ikke ken VOET ... dat is dicht bij vrouwke zitten en ZIT ... dat is gewoon zitten maar niet bij vrouwke ... mijn favoriete bevel is FLORA KIJK ... dat is leuk ... vrouwke in de ogen kijken .... en vrouwke vindt dit ook leuk ... ikke zie het aan haar ogen. Knap van mij hé?

Het  toppunt van de les was een opdienbord van coca-cola in het midden van het oefenveld, gevuld met water, helemaal vol tot aan de rand. Ik begreep dat het de bedoeling was te drinken met de 2 voorste pootjes in het water ... daar is nu toch niets aan .... ikke durf duiken in het badje thuis, helemaal koppie onder ... brrr ... een beetje eng, maar toch zoooo leuk ... ikke kan niet stoppen met plonsen ... en toch waren er puppyvriendjes die het niet durfden ... dat ken ikke al zeer lang hoor! Al van in kaaslandje ... bij mama Mira.

Ikke dus veel goede punten ... die ik toch weer verloor omdat ikke dringend moest plassen en dat mag niet op het oefenveld ... ikke beetje dom geweest.

Ikke vind puppyklas leuk ... beetje stoeien met mijn vriendjes en de ganse tijd snoepjes eten ... soms doet m'n buikje een beetje bwrrr ... bwrrrr ... bah.

Oh ja ... de postbode bracht een groot pakket en baasje riep luid : 't is voor Flora ... rara wat erin? Dat vertel ikke jullie binnenkort.

Veel liefs jullie Floortje"

19:00 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren | Permalink | Commentaren (5) | Tags: huisdier, puppyklas

Commentaren

Dat lijkt me toch al een serieuze opleiding voor zo'n jong beestje! Maar voor 't baasje is het ook een inspanning ,hihi!

Gepost door: magda | 20-06-13

Reageren op dit commentaar

Inderdaad Magda, en zweten en puffen en maar stappen en lopen ....
Gezellige avond verder, groetjes

Gepost door: Chrisje | 20-06-13

Lachen met die Flora ja vrouwke moet ook beter luisteren en misschien af en toe ook iets als beloning krijgen ha ha een uhhhhhhhhhhhhhhhh likje van de leermevrouw, uh nee ik bedoellikje van een ijsje of zo. De lessen zijn in ieder geval heel erg goed en ja vaker nog beter voor de baasjes. Flora toch plassen doe je niet op in de klas, het vrouwke gaat toch ook niet op het veldje plassen foei toch.
Pfffffffffffffffffffffffffff wat zit er nu weer in dat grote pakket???? nou ja we zijn geduldig en wachten af, het zal toch niet een grote hondenworst zijn?

Gepost door: Roel | 21-06-13

Reageren op dit commentaar

Mis ... geen hondenworst!
Bloggroeten

Gepost door: Chrisje | 21-06-13

Tja..van dat waterballet zal je sneller hebben gemoeten hè Floortje? maar de volgende keer toch maar beter eventjes ophouden..want nu gingen misschien alle andere hondjes er ook wel overheen plassen..da's dus een slecht voorbeeld voor al die bangebroekjes die niet eens in dat water durven hè! ;-)
Ben héél nieuwsgierig wat er in dat pakket zat hoor!
Een lieve aai voor jou!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 21-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.