02-09-13

Een nieuwe start!

Het was vandaag voor de kleinkinderen de start van een nieuw schooljaar. De laatste dagen van de grote vakantie werd al het schoolgerief verzameld. Oma zag dat de boekentassen klaar stonden en het was allemaal dik inorde. Op zondagnamiddag bezochten we de school van Elise, ze gaat naar het derde leerjaar en verandert tevens van school. We maakten er kennis met haar nieuwe juf en een paar klasgenootjes. Dat komt helemaal goed met juf. Jana.

Ook voor mij was er vandaag een nieuwe schoolstart. Ik heb me ingeschreven voor de cursus "Internetmedia en online diensten". Deze cursus sprak me het meeste aan. Het is geen strak afgelijnd programma, er is ruimte voor de inbreng van onderwerpen door de cursisten. Zoals in vorige groepen zijn er een paar bekende gezichten, maar ook weer wat nieuw volk en dat is leuk.

Het bloggen startte opnieuw, ik heb mezelf toch even moeten porren; anders zou ik op facebook blijven plakken. Er zijn een paar leuke (gesloten) groepen en daar 'zitten' vele vroegere Skynet-blogsters in en tja ... het is veel directer dan bloggen ... dus bloggen is nu een soort dagboekje geworden ... om later nog eens terug te lezen ... alhoewel ik (voorlopig) dit bijna nooit doe.

collage naar school.jpg

18:40 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Familie, kleinkinderen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: school, kleinkinderen, bloggen

Commentaren

Straks kunnen we hier van jou leren, Chrisje... ?!
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 02-09-13

Reageren op dit commentaar

Ik zit ook op facebook voor de kinderen , ikzelf vind er niets aan ( heb me al willen verwijderen)en gebreuk het dus weinig. Geef mij maar bloggen

Gepost door: liliane | 02-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.