08-11-13

Flora vertelt :

DSC_8055.JPG

Hallo lieve mensenvrienden, ik ben ondertussen al bijna 8 maand ...

Ik oefen niet meer samen met de puppies op de hondenschool, maar ben bij de debutanten in de A-groep. Nu wordt het moeilijker en de mevrouw van de hondenschool wordt al eens erg boos op me en roept keihard FLORA, ik ben dan een beetje bang en maak me erg klein. Vrouwke zegt dat het voor m'n goed is ... ik vind vrouwke veel liever, ze roept nooit zo luid op me. Ik ken nu al de basisbevelen en vind het superleuk want ik krijg veel snoepjes dan, maar toch minder dan in het puppyklasje.

Ondertussen bijt ik niet zoveel meer stuk, vrouwke heeft altijd een krant bij zich en als ik wat stukbijt (of gebeten heb) slaat ze zichzelf voor het hoofd, zo hoort het want ze heeft/had weer niet goed opgelet zekers...hi hi hi

Ohh wat ik jullie ook wil vertellen is dat ik nog een andere hobby heb, ik eet graag en veel. Brokjes vindt ik heerlijk maar ik slurp nog veel liever groentensoep ... als het kan met een boterham hm... hm... daar kan ik echt van genieten, daar word ik helemaal blij van. Dat zie je aan mijn pluimstaartje ... Maar de dierenarts kon m'n ribben niet voelen en zei dat ik het wat soberder moest doen. Ik had toch zo genoten van de rijpe, zoete peren in de boomgaard. Ik proefde ook van de noten, maar mijn buikje zei nee nee Flora, dit niet en toen kwam alles er terug uit. Vrouwke keek toen wat geschrokken en was bezorgd, maar na een dagje rustig aan was ik weer de zotte doos van weleer.

Lieve mensenvrienden, ik geef jullie allemaal een pootje en voor wie het wil een likje op jullie snoetje ... waf waf ... jullie Flora de kooiker.

10:38 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren, Natuur | Permalink | Commentaren (4) | Tags: huisdieren, flora

Commentaren

Jij bent een echt snoepertje dus hè Flora! :-)
Axel hier eet walnoten.. met schil en al en heeft daar nog nooit last van gehad.. en hij deed dat ook als kleintje al. Misschien lag het bij jou eerder aan al die peren? hahahaha! Teveel is nooit goed.. dus toch maar een beetje op je lijn denken hè.. of harder trainen.. hoeft die mevrouw ook niet meer zo vaak een grote mond op te zetten hè hahaha!
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 08-11-13

Reageren op dit commentaar

Dag lieve Flora je hebt een baasje (vrouwke) uit de duizend en begrijp ook dat je bij het vrouwke meer mag dan die mevrouw uit de hondenschool.Vrouwke heeft het wel allemaal goed met je voor Flora.
Groetjes

Gepost door: René | 08-11-13

Reageren op dit commentaar

aha de avonuren met Flora doen Vrouwke terugkeren naar haar blog. Chrisje ik miste je logjes!
Hier is er een poes die altijd maar wil eten en dan ..floep... ligt alles eruit. Haar baasje gaat ook wat strenger rmoeten optreden wat eten betreft!!

Gepost door: magda | 08-11-13

Reageren op dit commentaar

...wat zou het heerlijk zijn mochten dieren hun hartje kunnen luchten Chrisje...groetjes van rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 09-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.