25-11-13

Openingsweekend ...

lu.JPG

Vorige vrijding ging de eerste Albert Heyn winkel open in Limburg (St Truiden), het is zo een 10 min. rijden van hier. Ik hoorde op de radio en las op facebook dat er zoveel volk op af gekomen was dat af en toe (om veiligheidsredenen) de deuren dicht gingen. Ik ben er niet geweest omdat ik zo een drukte haat. Tevens is de toegang van de winkel langs een ondergrondse parking (is misschien voorlopig omdat er nog ingrijpende werken bezig zijn rondom de winkel), en dat is toch wennen en ik krijg het altijd wat benauwd in een ondergrondse parking (kijk bij het binnenrijden steeds waar de uitgang is). Ik hoop er de komende dagen eens langs te gaan. Ik ken de winkelketen van in Nederland, meestal ga ik in Bergen-op-Zoom of Hoogerheide. Persoonlijk vind ik het leuk winkelen bij AH, ik ontdek er nieuwe smaken, kruiden enz. Het voelt steeds een beetje als 'vakantie' aan.

Voor de hondjes koop ik er Smuldier (rood vlees en pens), en dan is het voor hun alle dagen feest!

18:47 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Shoppen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: bloggen, shoppen

Commentaren

Wij shoppen er ook, Chrisje, in Oostburg, Nederland !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 25-11-13

Reageren op dit commentaar

Ze hebben inderdaad een uitgebreid assortiment, maar dat merk je dan ook terug in de prijzen.. die liggen gemiddeld erg hoog voor Nederlandse begrippen.
Ik kom er dus zelden.. alleen als ik eens iets speciaals zoek wat ze elders niet hebben.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 25-11-13

Reageren op dit commentaar

Wij hebben er twee op nog geen 3km van elkaar maar van bij mij is de dichtste 15 km. Ik ga er zelden naar toe want ik heb hier bij ons achter de hoek een Okay en wat verder een Aldy.

Gepost door: liliwens | 25-11-13

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje.
Wij gaan er ook naar toe maar dan in Nederland is niet zover van onze thuis.
Fijne groetjes.

Gepost door: Rene | 26-11-13

Reageren op dit commentaar

10 minuten van bij jou ... bij mij is het een verder weg maar dan wonen we toch echt niet zo heel ver van elkaar.
Heb een vriendin die er dichtbij woont en we hebben afgesproken van er eens samen naar toe te gaan , wie weet kom ik jou dan daar ook wel tegen

Gepost door: merel | 26-11-13

Reageren op dit commentaar

Dag Chrisje ...

Enige tijd geleden ging ik nog regelmatig winkelen vanuit Stabroek, naar de AH , (net over de grens van Putte - Hoogerheide).Sinds wij aan de kust wonen is dat voorbij ... toch, Viva viva * een duim omhoog * voor AH ... :-)

Gepost door: Klaverke | 26-11-13

Reageren op dit commentaar

Dat gevoel heb ik als ik in Sluis ga winkelen. Precies of je een uurtje op vakantie bent.Daarvoor alleen steek ik graag de grens over.Ik moet al een stukje verder rijden om een AH winkel te vinden, die is er in Oostburg .Maar het stadje zelf is zo doods dat er niet zoveel mensen de grens oversteken om naar Oostburg te gaan.

Gepost door: magda | 27-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.