08-12-13

Op de versiertoer!

Er werd besloten de den die we vorig jaar versierd hadden en terug gepland werd, opnieuw te gebruiken. Dus kwam er eerst wat graafwerk aan te pas. De den had het tijdens de zomermaanden naar de zin gehad en is al een stuk groter (en zwaarder) dan vorig jaar. Oef ... het was de beslissing van mijn man geweest, een lastige karwei voor hem.

DSC_8441.JPG

Deze zou het worden.

DSC_8443.JPG

Flora 'hielp' mee ... ze rent het liefst vanal buiten in de weide.

versierde boom.jpg

Ik heb dit jaar gekozen voor roest- en champagnekleurige versiersels. Met hier en daar een ecru accentje. Zoals de meeste onder jullie wel weten is het niet gemakkelijk om een versierde boom te fotograferen, dus in het echt is hij mooier dan op de foto. Op de foto ziet het er een beetje rommelig uit, vind ik. Misschien dat ik hem de komende dagen nog een beetje verander ....Lachen.

17:28 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Kerstmis | Permalink | Commentaren (3) | Tags: kerstmis, kerstboom, woonkamer, bloggen

Commentaren

Oeh.. zet je die boom dan nu al binnen? en overleeft ie dat.. die overgang van koud naar warm? ongelofelijk!
Maar nee.. kerstbomen zien er op een foto altijd niet zo mooi uit.. ik probeer altijd wat met en zonder flits, maar het blijft behelpen. Deze zal in het echt vast nog véél mooier zijn dan hier op de foto en daar vind ik het ook al heel hard meevallen hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08-12-13

Reageren op dit commentaar

Toch stemmig, Chrisje !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 08-12-13

Reageren op dit commentaar

ziet er toch heel sfeervol uit

Gepost door: merel | 09-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.