06-01-14

Wat gebeurde er zoal in december ...

Een overzicht :

Zoals elk jaar vierden we op Tweede Kerstdag ... het was  een drukke, maar super gezellige bedoening ... eerst samen eten, pakjes open maken en wat bijpraten. Een moment om elk jaar naar uit te kijken. Kleinzoon Mauro (10) had dit jaar voor het eerst z'n gitaar mee en speelde kerstliedjes. Dat was super!

Ik vind het leuk om een lekker menu samen te stellen, de tafels mooi te dekken ... en als iedereen naar huis is ... ook het opruimen van al de verpakking en vuile borden heeft zo met Kerst z'n charmes ... hm hm!

kerstfeest.jpg

kerstfeest1.jpg

kerstfeest2.jpg

kerstfeest3.jpg

kerstfeest4.jpg

Zo net voor was het ook erg druk (en gezellig) in de keuken, kleindochters Elise en Astrid bakten koekjes (om onder de kerstboom te leggen) Opa kreeg een grote doos en genoot van de smaakvolle biscuits. Ze moeten niet wachten tot volgend kerst om nog eens aan de slag te gaan.

koekjes bakken.jpg

Ik ging samen met de oudste kleindochter naar de kerstmarkt in Brussel, beetje cultuur en ook nog wat shoppen. We gingen met de trein en dat ging vlot, Centraal Station eruit en in de late namiddag in Noordstation terug richting Leuven. Gaan we nog eens overdoen ...

kerst in brussel met lore.jpg

De laatste schooldag voor de kerstvakantie was er een kerstfeestje in de school van kleindochter Elise, er was een kinderkoor ... en ze zongen uit volle borst!

Kerstmis in school elise.jpg

18:33 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Dat was een prachtige afsluitmaand van 2013 hè.. ziet er in ieder geval allemaal heel gezellig uit!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.